Κατηγορίες
ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ IN THE SPOTLIGHT

Τα “μάζεψε” ο Βρέντζος για Λαμπράκη-Μαναρώλη

Με νέα ανάρτησή του, το εξωδιοικητικό στέλεχος Γιώργος Βρέντζος εν μέρει απολογείται για το γεγονός ότι χαρακτήρισε “μη κανονικούς” προπονητές τους Λαμπράκη και Μαναρώλη.

Σε νέα ανάρτησή του τονίζει ότι απαιτείται η πρόσληψη προπονητή για να προκαλέσει “σοκ” στην ομάδα, ωστόσο οι Λαμπράκης και Μαναρώλης θα συνεχίσουν στον ρόλο που είχαν αρχικά.

Αναλυτικά:

Στη ζωή μου γενικά έχω μάθει να αναγνωρίζω τα λάθη και να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου. Δε θα μπορούσε λοιπόν να συμβεί διαφορετικά στο ποδόσφαιρο.

Απευθύνομαι στους φιλάθλους των Χανίων και ξεκαθαρίζω ότι αναλαμβάνω το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης για τη μέτρια αγωνιστική πορεία της ομάδας στον 1ο γύρο του πρωταθλήματος. Δε φταίει ούτε ο Πρόεδρος ούτε η διοίκηση ούτε οι προπονητές ούτε οι παίκτες, εγώ είμαι ο βασικός υπεύθυνος. Κι αν πρέπει να τα έχετε με κάποιον, αυτός είμαι κυρίως εγώ.

Κι αν εγώ έχω το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης, το μικρότερο το έχει το προπονητικό δίδυμο των Λαμπράκη-Μαναρώλη, οι οποίοι είναι πολύ πιο “κανονικοί” προπονητές από τους περισσότερους συναδέλφους τους στην SL2 και όχι μόνο. Κι αν – άστοχα – τους έχω επανειλημμένα χαρακτηρίσει ως μη “κανονικούς”, αντί για υπηρεσιακούς ή κάπως αλλιώς, είναι μόνο και μόνο επειδή ο βασικός ρόλος τους δεν είναι του πρώτου προπονητή. Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν έχουν τα απαραίτητα προσόντα για να ανταπεξέλθουν και σ’ αυτή τη θέση. Αντιθέτως, όπως έχουν δείξει με την έως τώρα παρουσία τους (τουλάχιστον σε όσους ξέρουν από ποδόσφαιρο και μπορούν να καταλάβουν πέντε πράγματα), θα μπορούσαν άνετα να σταδιοδρομήσουν (κι είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα το κάνουν) ως “κανονικοί” ή – για να χρησιμοποιήσω επιτέλους τον σωστό όρο – πρώτοι προπονητές. Κι είναι ακριβώς αυτός ο βασικός λόγος, η ικανότητα τους δηλαδή, που μας έκανε τόσο καιρό να μην προχωρήσουμε στην πρόσληψη άλλου προπονητή.

Η απόφαση μας να προσλάβουμε πλέον άλλον πρώτο προπονητή και να επιστρέψουν οι νυν προπονητές στους προηγούμενους ρόλους τους (η παρουσία τους στην ομάδα είναι όχι μόνο απαραίτητη αλλά και δεδομένη) έχει να κάνει με την αναγκαιότητα κάποιας ριζικής αλλαγής, ενός “σοκ”, στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ώστε να αντιστραφεί η άσχημη λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων ψυχολογία και να βελτιωθεί η αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Δεν είναι φυσικά βέβαιο ότι η αλλαγή προπονητή θα επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, όμως κάτι πρέπει να κάνουμε. Και στην παρούσα φάση, δυστυχώς, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι ν’ αλλάξουμε προπονητή, διαφορετικά θα αλλάζαμε πολλούς και πολλά πράγματα.

Να είστε όμως σίγουροι – κι αυτή τη φορά απευθύνομαι προς όλους – ότι δεν πρόκειται να ανεχτούμε άλλο την αδιαφορία και τον μη επαγγελματισμό κανενός…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *