Κατηγορίες
ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ IN THE SPOTLIGHT Άρης Σούδας Τοπικό

Τάραξε τα νερά η μεταγραφή Σεληνιωτάκη στον Άρη Σούδας!

Η μεταγραφή του Αλέξη Σεληνιωτάκη στον Άρη Σούδας ήταν, αν μη τι άλλο, η μεταγραφή του καλοκαιριού στο τοπικό Χανίων.

Δεν είναι δα και συνηθισμένο μια ομάδα του τοπικού Χανίων να αποκτά έναν παίκτη που και Χανιώτης είναι και “εν δυνάμει” επαγγελματίας της Σούπερ Λιγκ 2, καθώς δεν αποκτάται σε ηλικία “σύνταξης”, αλλά σε πολύ καλή ηλικία που ο ίδιος είχε προτάσεις από ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 και (πιθανώς) και της Γ’ Εθνικής, για να συνεχίσει.

Αποτελεί πολυτέλεια για το τοπικό Χανίων, αλλά το γεγονός αυτό αφενός δίνει αίγλη στο ερασιτεχνικό μας ποδόσφαιρο, από την άλλη προβληματίζει…

Πώς προβληματίζει;

Με την έννοια ότι ένας Χανιώτης επαγγελματίας ποδοσφαιριστής (με γεμάτες χρονιές τα τελευταία χρόνια στην Σούπερ Λιγκ 2) αποφασίζει να έρθει στα Χανιά μόνιμα, για οικογενειακούς λόγους και, δυστυχώς, δεν καθίσταται δυνατόν να παίξει στην ομάδα της πόλης που παίζει στην Σούπερ Λιγκ 2 (και στην οποία αγωνιζόταν ο Σεληνιωτάκης). Τους λόγους τους ξέρουν οι δύο πλευρές αλλά εμείς απλά αναφέρουμε το γεγονός.

Όπως και να ‘χει, πρόκειται για μια τεράστια μεταγραφή για τον Άρη Σούδας, από τις μεγαλύτερες στην ιστορία του, που του δίνει τρομερή ώθηση στο τοπικό. Το θέμα είναι να προσαρμοστεί και ο παίκτης με τα δεδομένα της κατηγορίας και να δείξει τις ικανότητές του.

Το τοπικό Χανίων, με ομάδες όπως ο Άρης Σούδας, ο Απόλλωνας, ο Γρανίτης, η Σπάθα, η Παλαιόχωρα, ο Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ και άλλες, γίνεται ένα από τα πλέον ανταγωνιστικά των τελευταίων ετών.

mirrorsports.gr

Μία απάντηση στο “Τάραξε τα νερά η μεταγραφή Σεληνιωτάκη στον Άρη Σούδας!”

Η επιλογή του ποδοσφαιριστή να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Άρη σουδας καταμαρτυρά την υγεία την δυναμική και φερέγγιοτητα του σωματείου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *