Κατηγορίες
Γ' Εθνική IN THE SPOTLIGHT

Ταύτιση απόψεων στην τηλεδιάσκεψη του “κρητικού ομίλου” της Γ’ Εθνικής

Μετά από πρωτοβουλία της Δαμάστας.

Στο φινάλε της εποικοδομητικής συζήτησης αποφασίστηκε η σύνταξη επιστολής προς ΕΠΟ και ΓΓΑ όπου θα ζητηθούν οι προϋποθέσεις και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα έχει μέλλον και συνέχεια.

Η ενημέρωση της Δαμάστας αναφέρει:

Για περίπου τρεις ώρες οι ομάδες του 10ου Ομίλου Κρήτης της Γ’ Εθνικής συζήτησαν σήμερα μέσω της τηλεδιάσκεψης που διοργάνωσε ο ΑΟ Δαμάστας σχετικά με την παρούσα κατάσταση στο κρητικό ποδόσφαιρο και κατέθεσαν τις προτάσεις και τους προβληματισμος τους για το μέλλον.

Η διοργάνωση της τηλεδιάσκεψης από τον ΑΟ Δαμάστας ήταν άρτια σε όλα τα επίπεδα με την παρουσία του φυσικού ηγέτη κ. Αντώνη Παπαδάκη και του προέδρου κ. Γιώργου Πολυχρονάκη ενώ το συντονισμό έκανε ο δημοσιογράφος Μανόλης Βαρδαλαχάκης. Συμμετείχαν οι εκπρόσωποι όλων των σωματείων της Κρήτης ενώ εκ μέρους του Πλατανιά ο πρόεδρος κ. Στέλιος Βαρουξάκης μετέφερε τηλεφωνικά τις θέσεις του σωματείου.

Οι εκπρόσωποι των σωματείων μέσω σημαντικών τοποθετήσεων, κατέληξαν στη σύνταξη μιας επιστολής με κοινές προτάσεις προκειμένου να αποσταλεί στην ΕΠΟ και στην ΓΓΑ, σχετικά με το μέλλον του πρωταθλήματος έχοντας ταύτιση απόψεων.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν μετά τη σύνταξη της πρότασης. Όλα τα σωματεία συνεχάρησαν τον κ. Παπαδάκη και τον ΑΟ Δαμάστας για την άψογη διοργάνωση και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το μέλλον σε ανάλογη διαδικασία τηλεδιάσκεψης.