Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή Νεροκούρου αποτελεί ο Σπύρος Γαλάνης (φωτο).
Ο Σπύρος Γαλάνης υπέβαλλε την παραίτησή του μετά και την ήττα (2-0) από τον Θησέα το Σάββατο, αν και κατά άλλες πληροφορίες, η παραίτηση ήταν δρομολογημένη εδώ και αρκετές ημέρες.
Ο Ηρακλής Νεροκούρου που βρίσκεται πλέον, σε δύσκολη θέση, σε ό,τι αφορά την παραμονή του στην Α’ ΕΠΣΧ κοιτάζει την επόμενη “μέρα”, χωρίς καθυστερήσεις.
Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες του mirrorsports.gr, ο Ηρακλής έχει 2-3 επιλογές προπονητών που εξετάζει για να υπάρξει η διάδοχη λύση, μετά την αποχώρηση του Σπύρου Γαλάνη. Επιθυμία είναι ο νέος τεχνικός να έχει αναλάβει πριν το επόμενο, πολύ καθοριστικό ματς της ομάδας στα Νεροκούρου, με τη Θύελλα Καλ.
Την ερχόμενη Δευτέρα (28/2) μάλιστα υπάρχει ΔΣ της ομάδας όπου θα συζητηθούν όλα τα τεκταινόμενα στον σύλλογο και φυσικά το θέμα του προπονητή.
Μέχρι την πρόσληψη του νέου προπονητή, τις προπονήσεις θα πραγματοποιεί ο υπεύθυνος Ακαδημίας, Μάρκος Ασλαματζίδης.