Κατηγορίες
Τοπικό IN THE SPOTLIGHT

“Τέλος” ο Σπαράκης από τον Χάλη – Τι αναφέρει ο Χανιώτης τεχνικός

Δεν θα συνεχίσει στον Α.Ο.Χάλη Βαρυπέτρου ο Γιώργος Σπαράκης.

Ο ίδιος με ανακοίνωσή του που εστάλη στο mirrorsports.gr, ευχαριστεί τη διοίκηση και τονίζει τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάστηκε, λόγω των συνθηκών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση Σπαράκη:

Λήξη συνεργασίας με Α. Ο. ΧΑΛΗΣ

Με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2020 _2021 με αυτό τον άδοξο τρόπο όπως και την προηγούμενη χρονιά, και σύμφωνα με την απόφαση της διοίκησης και του προέδρου του Α. Ο. ΧΑΛΗΣ ΒΑΡΥΠΕΤΡΟΥ για την μη ανανέωση τής συνεργασίας μας, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους που συνεργάστηκα μαζί τους αυτά τα δύο ημιτελή χρόνια, ΔΣ, πρόεδρο, ποδοσφαιριστές, που ήταν και οι πρωταγωνιστές. Τα δύο αυτά χρόνια προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο εαυτό μού για το καλό και το συμφέρον τής ομάδας χωρίς να της δημιουργήσω πρόβλημα.

Με τούς ποδοσφαιριστές της ομάδας θεωρώ ότι η σχέσεις μας ήταν σε γενικές γραμμές άψογη προσπαθώντας να τους βοηθήσω για να έχουν μια καλή αγωνιστική εικόνα με όποιες γνώσεις είχα. Θεωρώ πώς κάτω από τις συνθήκες που δούλεψα αυτά τα δύο χρόνια η προσπάθεια που έκανα ήταν αξιοπρεπής. Σίγουρα είχα περισσότερες απαιτήσεις και από τον εαυτό μου. Φεύγω όμως έχοντας καθαρή την συνείδηση μου.

Ένα ευχαριστώ σε όλους και καλή συνέχεια”.