Κατηγορίες
Στίβος

Τεντόγλου: “Αυτό που έκανα σήμερα δεν μπορεί να το κάνει άλλος αθλητής “

Ο Έλληνας πρωταθλητής μίλησε αμέσως μετά την σπουδαία εμφάνισή του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων, όπου πραγματοποίησε την κορυφαία επίδοση για φέτος στην Ευρώπη.

Ο Μίλτος Τεντόγλου μίλησε αμέσως μετά την εμφάνισή του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων και αναφέρθηκε στην σπουδαία επίδοση που πραγματοποίησε στα 8,34μ. επίδοση που του έδωσε την πρώτη θέση.

Αναλυτικά: 

«Θεωρώ ότι αυτό που έκανα σήμερα, το 8,34 μ.. με -1,3 δεν μπορεί να το κάνει άλλος αθλητής αυτή τη στιγμή. Είδατε ότι οι υπόλοιποι που είναι καλοί αθλητές δεν μπορούσαν να κάνουν ούτε 8 μέτρα.
Είμαι πολύ χαρούμενος κι έχω αυτοπεποίθηση, πάντα έχω», είπε και συμπλήρωσε: «Δουλεύω κάποιες λεπτομέρειες στα άλματα μου. Σήμερα βγήκε το τελευταίο άλμα καλό. Θα μπορούσα να έχω ξεκινήσει έτσι. Αυτές τις λεπτομέρειες δουλεύουμε.

Είμαι ευχαριστημένος που έδωσα 16 πόντους στην ομάδα. Συγχαρητήρια στα παιδιά που έχουν αγωνιστεί ήδη και καλή επιτυχία στα παιδιά που θα αγωνιστούν. Πάμε, το έχουμε!»

Αναφορικά για τη σημασία του αγώνα είπε: «Όλοι οι αγώνες είναι χρήσιμοι. Για τα άλλα παιδιά της ομάδας αυτό μοιάζει με Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Είναι καλή εμπειρία για τα παιδιά».

ΕΡΤ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *