Κατηγορίες
Στίβος IN THE SPOTLIGHT

Τεντόγλου: Έρχεται “φουριόζος” στα Βενιζέλεια-Χανιά!

Τρομερή επίδοση με 8,60 μέτρα.

Ο Μίλτος Τεντόγλου επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά ότι είναι ένας από τους κορυφαίους άλτες του κόσμου, κάνοντας μία απίστευτη επίδοση στο μίτινγκ αλμάτων της Καλλιθέας.

Ο 23χρονος αθλητής “πέταξε” μέχρι τα 8,60 μ. και βελτίωσε το δικό του ατομικό του ρεκόρ των 8,38 μ., πετυχαίνοντας και το καλύτερο φετινό αποτέλεσμα σε παγκόσμιο επίπεδο, στο άλμα εις μήκος.

Ο Τεντόγλου φαίνεται ότι έχει αφήσει έτσι πίσω του και τον τραυματισμό που αντιμετώπισε μετά την ανάδειξή του σε πρωταθλητή Ευρώπης, δείχνοντας σε τρομερή φόρμα, λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο ίδιος δήλωσε σχετικά τα εξής: “Το άλμα βγήκε πολύ χαλαρά. Δεν έχω κάνει μέχρι σήμερα πολλά άλματα, αφού δουλεύουμε κυρίως στην ταχύτητα, μέσα από την οποία καταφέρνω και βελτιώνω την απόδοση μου. Πιστεύω πως ένα μεγαλύτερο άλμα, ακόμη και καλύτερο από το πανελλήνιο ρεκόρ, μπορεί να έρθει σύντομα, γιατί όχι και την Κυριακή στα Χανιά, Οταν σηκώθηκα από το σκάμμα σκέφτηκα πως η επίδοση μου ήταν περίπου στο 8,30 μ. με 8,40 μέτρα. Η σημερινή εμφάνιση, μου δίνει επιπλέον κίνητρο για τη συνέχεια”.