Κατηγορίες
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ IN THE SPOTLIGHT

Τετάρτη (30/9) η πρώτη “μάζωξη” στον Πλατανιά

Με πολύ γρήγορους ρυθμούς προετοιμάζεται ο Πλατανιάς για να μπει σε διαδικασία προπονήσεων.

Ο χρόνος πιέζει αφάνταστα στον Πλατανιά που φέτος, έτσι όπως το έφεραν τα πράγματα, θα παίξει στη Γ’ Εθνική. Να τονιστεί ότι ακόμα δεν υπάρχει επίσημη απόφαση από την ΕΠΟ, ωστόσο, η απόφαση αυτή (όπως και για τον Πανιώνιο) θα ληφθεί στο ΔΣ της ΕΠΟ την 8η Οκτωβρίου και είναι τυπικής διαδικασίας.

Η πρώτη “μάζωξη” λοιπόν στον Πλατανιά και αν δεν αλλάξει κάτι στην πορεία, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη το απόγευμα στις 4 στο γήπεδο του Μάλεμε, που θα είναι και η έδρα της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα.

Η πρώτη συγκέντρωση θα σημάνει την έναρξη της προετοιμασίας για τον Πλατανιά ενόψει Γ’ Εθνικής και υπό τις οδηγίες του Γιώργου Κόλτζου, που επιστρέφει, σε άλλο πόστο.

Τα μεταγραφικά της ομάδας επίσης “τρέχουν” με ιλιγγιώδεις “ρυθμούς” αφού επιβάλλεται το ρόστερ να είναι έτοιμο όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Ο Γιώργος Λαζαρίδης έχει κλείσει στην ομάδα και επιστρέφει μετά από μερικά χρόνια, όπως και ο Κατσαρός που ανακοινώθηκε από το ΣΥΝΚΑ, αλλά… τον πρόλαβαν οι εξελίξεις και επιστρέφει στον Πλατανιά. Τον μεταγραφικό σχεδιασμό τον χειρίζονται κατά κύριο λόγο, ο προπονητής Γιώργος Κόλτζος αλλά και ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Μαθιουλάκης, που είναι σε συνεχείς επαφές με μεταγραφικούς στόχους.

Εν κατακλείδι, στις 8/10, στο ΔΣ της ΕΠΟ, πέραν της επισφράγισης συμμετοχής στη Γ’ Εθνική του Πλατανιά, αλλά και της έναρξης του πρωταθλήματος στις 18 Οκτωβρίου, θα επιβεβαιωθεί η πρόταση να ξαναγίνει η κλήρωση. Εν τούτοις, ο Πλατανιάς αναμένεται να ζητήσει “παράταση” στην έναρξη των δικών του υποχρεώσεων, πιθανώς δύο αγωνιστικών, επειδή ξεκίνησε πολύ αργά προετοιμασία.

Βασίλης Φουντουλάκης – info@mirrorsports.gr