Κατηγορίες
Υγρός στίβος

Τέταρτο μετάλλιο για τα κορίτσια του ΝΟ Χανίων στο “Hellas Open”

Το τέταρτο κατά σειρά μετάλλιο στο διεθνές μίτινγκ συλλόγων καλλιτεχνικής κολύμβησης “Hellas Open” κατέκτησε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων. Αυτό συνέβη στο αγώνισμα του ελεύθερου ντουέτου, με τις Αγγελική Τζατζιμάκη και Μαρία Τσιφετάκη και αναπληρωματική τη Μαρία Κοκκινάκη, να κατακτούν την 3η θέση, τερματίζοντας πίσω από Πανσερραϊκό και ΑΕΚ, που κατέλαβαν την 1η και τη 2η αντίστοιχα.

Επιβεβαιώνεται έτσι ο ρόλος του πρωταγωνιστή που έχει καταφέρει ν’ αποκτήσει ο Ναυτικός Ομιλος στη διοργάνωση αφού όπως είναι γνωστό, οι υποχρεώσεις των κοριτσιών ξεκίνησαν με χρυσό μετάλλιο στο highlight, για ν’ ακολουθήσει η μεγάλη επιτυχία στο κόμπο, με την κατάκτηση επίσης του χρυσού μεταλλίου, ενώ η Γαρυφαλιάνα Νίκου σφράγισε το χάλκινο στο ελεύθερο σόλο.

Πέραν των επιτυχιών στο “Hellas Open”, η πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη ως αναπληρωματική στο τεχνικό ντουέτο που συνέθεσαν για την Εθνική μας ομάδα η Ελένη Φραγκάκη και η Κρυσταλένια Γιαλαμά αναδείχτηκε στην 5η θέση στο FINA World Series Super Final που διεξάγεται επίσης στο ΟΑΚΑ.

Οι αγώνες ολοκληρώνονται την Κυριακή (22/5).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.