Κατηγορίες
Basket Corner

Θα παίξει ο Αντετοκούμπο στον 6ο τελικό Ανατολής τα ξημερώματα;

Όλοι έχουν πέσει πάνω στον Γιάννη Αντετοκούμπο.

Η ήττα από τους Ατλάντα Χοκς, η οποία έφερε τη σειρά στα ίσα, είναι το λιγότερο που ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή τους Μιλγουόκι Μπακς. Άπαντες είναι σε… αναμμένα κάρβουνα για τον τραυματισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο δις MVP του NBA στην τρίτη περίοδο της αναμέτρησης έπεσε άτσαλα στο παρκέ μετά από την προσπάθεια του να κόψει ένα κάρφωμα, τραυματίστηκε στο αριστερό του γόνατο και αποχώρησε υποβασταζόμενος από τον αδελφό του, Θανάση. Ωστόσο, σημερινό δημοσίευμα «δίνει» ελπίδες για την επιστροφή του.

Oι Μπακς κοντράρονται απόψε στην Ατλάντα με τους Χοκς και θέλουν να τελειώσουν τη σειρά, σε ένα ματς που πολύ δύσκολα θα παίξει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που δηλώθηκε ως αμφίβολος, αλλά οι γιατροί του είπαν για ένα μήνα απουσίας, διάστημα που είναι αδύνατο να τηρηθεί, αφού ο Greek Freak είναι θηρίο στο… κλουβί.

Σύμφωνα τώρα με τον Chris Haynes, ο σταρ των Μπακς μπορεί να είναι διαθέσιμος αν η σειρά πάει σε Game 7 και τονίζεται πως θα του δοθεί το… πράσινο φως να παίξει.

Ο Γιάννης τραυματίστηκε (υπερέκταση γονάτου) στο Game 4 και απέφυγε τα χειρότερα όπως έδειξαν οι εξετάσεις, αφού δεν πειράχτηκαν οι σύνδεσμοί.

sports3.gr