Κατηγορίες
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ IN THE SPOTLIGHT

Θάνατος Μαραντόνα: «Μέλος της προσωπικής φροντίδας τού έδινε μπύρα και μαριχουάνα»

Νέες αποκαλύψεις που σοκάρουν προκύπτουν από ακόμα ένα ηχητικό ντοκουμέντο με πρωταγωνιστή τον προσωπικό γιατρό του Λεοπόλδο Λούκε.

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις γύρω από τον θάνατο αλλά και τις τελευταίες ώρες του Ντιέγκο Μαραντόνα.  Αργεντίνικη εφημερίδα φέρνει στο φως της δημοσιότητας νέα ηχητικά ντοκουμέντα. Εκεί εμφανίζεται ο προσωπικός γιατρός Λεοπόλδο Λούκε να αναφέρει σε έναν συνεργάτη του ότι μέλος της προσωπικής φροντίδας του Πίμπε Ντ’ Όρο για να τον ξεφορτωθεί του έδινε μαριχουάνα και μπύρα, κάτι το οποίο τον διέλυε.

«Μου είπαν χθες ότι ο Τσάρλι κανόνισε να μπει μία γυναίκα το βράδυ και ώστε να ξεφορτωθεί τον Ντιέγκο, του έδωσε μπύρα και μαριχουάνα. Τον διέλυσε σε χίλια κομμάτια. Δεν μπορώ να αντέξω άλλο ότι ο Τσάρλι δίνει στον Ντιέγκο μαριχουάνα. Δεν ξέρω πώς να τον σταματήσω» εμφανίζεται να περιγράφει ο Λούκε.

Μάλιστα, το μέλος της φροντίδας του Μαραντόνα εξομολογείται ότι ο Ντιεγκίτο είχε την συνήθεια να καπνίζει κάθε μέρα, κάτι που ζητούσε από το προσωπικό ασφαλείας: «Έχει ήδη την συνήθεια ήδη να καπνίζει κάθε μέρα. Ζητάει από το προσωπικό ασφαλείας faso (στα αργεντίνικα η μαριχουάνα). Είπα στους ανθρώπους της ασφάλειας, όταν ζητάει faso, να του ανάβουν τσιγάρο».

Έτσι, χρειαζόταν μεγάλη προσοχή από τη ψυχολόγο του Αγουστίνα Κοσάκοβ, ώστε να μην καπνίζει: «Βρήκα ίχνη τριμμένης μαριχουάνας παντού και μυρωδιά το σπίτι. Ο τύπος φτιάχνεται και η ψυχίατρος του με τον υπεύθυνο ασφαλείας, για να μην σηκωθεί ο Ντιέγκο, δεν κοιμήθηκαν καθόλου. Εκείνοι δεν ήθελαν να κοιμηθούν μήπως υπάρξει πρόβλημα».

sports3.gr