Κατηγορίες
Τοπικό IN THE SPOTLIGHT Υποδομές

Θέλουν να επιστρέψουν στο Μόδι – Έβαλαν κοντέινερ (Pics)

Διακαής πόθος στην Άμιλλα Μοδίου είναι η επιστροφή της ομάδας στο γήπεδο τους στο Μόδι.

Η Άμιλλα, ομάδα που ανήκει στον δήμο Πλατανιά παίζει τα τελευταία χρόνια σε άλλες έδρες (εσχάτως στο γήπεδο Ταυρωνίτη), αλλά εκείνο που θέλουν οι άνθρωποί της είναι να επιστρέψουν στο Μόδι, το οποίο πάντως δεν είχε τις προδιαγραφές για να λάβει τις σχετικές άδειες παραχώρησης.

Εσχάτως, οι άνθρωποι της ομάδας, σε συνεργασία με τον δήμο Πλατανιά κάνουν κινήσεις ώστε το γήπεδο να ξαναχρησιμοποιηθεί σε επίσημα παιχνίδια για το τοπικό πρωτάθλημα Χανίων.

Με τη συνδρομή του δήμου Πλατανιά τοποθετήθηκαν στο γήπεδο δύο κοντέινερ τα οποία δύνανται να χρησιμοποιηθούν ως αποδυτήρια φιλοξενούμενων αλλά και των διαιτητών.

Επίσης, μετά από ενέργειες των ανθρώπων της ομάδας έχουν τοποθετηθεί πέριξ του γηπέδου, προστατευτικά κιγκλιδώματα, καθώς το γήπεδο ήταν απροστάτευτο και “υποδεχόταν” ανθρώπους κάθ λογής που το χρησιμοποιούσαν σαν… χώρο “αναψυχής”!

Σε κάθε περίπτωση, είναι ένα γήπεδο που με κατάλληλες κινήσεις και πρωτοβουλίες μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί, προς όφελος και της ίδιας της ομάδας που το έχει ως φυσική της έδρα, αλλά και ευρύτερα, προς όφελος του να έχει μια ακόμα επιλογή αθλητικής εγκατάστασης ο δήμος Πλατανιά αλλά και το χανιώτικο ποδόσφαιρο, ευρύτερα.

mirrorsports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.