Κατηγορίες
ΟΑΧ IN THE SPOTLIGHT

Θεοδωράκης για την εξαιρετική πορεία του ΟΑΧ και για τη συνέχεια στην Α1

Ο προπονητής του ΟΑΧ Λευτέρης Θεοδωράκης μίλησε στο “mirrorsports.gr” αμέσως μετά τη χτεσινή νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα.

Διαβάστε τι μας είπε:

Για τη νίκη επί των Ιωαννίνων:

«Ήταν μια δύσκολη νίκη για εμάς. Στο τέλος σταθήκαμε και τυχεροί και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Χάσαμε πολλά ριμπάουντ και έτσι δώσαμε στα Γιάννενα την ευκαιρία να κάνει δυο και τρεις επιθέσεις συνεχόμενες. Επίσης είχαμε πολύ άσχημα ποσοστά. Σίγουρα έχουμε αρκετά να διορθώσουμε και σε διάστημα 3 προπονήσεων γιατί ακολουθεί το ματς με την Δάφνη στην Αθήνα, όπου ελπίζουμε να έχουμε καλύτερη απόδοση».

Βλέποντας την εξαιρετική πορεία του ΟΑΧ και την μετρια εικόνα των υπόλοιπων ομάδων, αναπροσαρμόζονται οι στόχοι σας; Δεδομένου φυσικά ότι υπάρχουν και 2 πολύ καλές ομάδες τουλάχιστον όπως οι “αιώνιοι”.

«Εμάς εξαρχής ο στόχος μας ήταν να μπούμε στην τελική εξάδα και από εκεί και πέρα όσο πιο ψηλά γίνεται να τερματίσουμε. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά καθώς σίγουρα υπάρχουν και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός αλλά και άλλες 2-3 αξιόλογες ομάδες».

Είναι αλήθεια πάντως ότι εμφανιστήκατε πιο έτοιμοι σε αυτή την επανέναρξη σε σχέση με αρκετές ομάδες. Πού νομίζεις ότι οφείλεται αυτό;

“Ο πρώτος λόγος είναι ότι προπονούμαστε από 18/1 καθημερινά με ελάχιστες μέρες ξεκούραση όποτε θεωρώ ότι είμασταν όσο το δυνατόν έτοιμοι μπορούσαμε σε αντίθεση με κάποιες ομάδες που ξεκίνησαν πιο αργά τις προπονήσεις. Ο δεύτερος λόγος είναι σίγουρα και οι προσθήκες των δυο Αμερικανίδων αθλητριών της γνώριμης για εμάς Bean και της Jackson”.

mirrorsports.gr