Κατηγορίες
Χανιώτικη Επικαιρότητα

Θεσ/νίκη: “Έφυγα γιατί θα τη βοηθούσε ο κόσμος – Δεν πήγαινα ούτε με 50 χλμ” λέει ο 26χρονος που χτύπησε τη Χανιώτισσα φοιτήτρια

Λίγο πριν παραδοθεί στις αστυνομικές Αρχές, ο 26χρονος υπήκοος Αλβανίας που παρέσυρε και παράτησε στον δρόμο την 21χρονη φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη το ξημέρωμα της Τρίτης μιλάει αποκλειστικά στο newsit.gr.

Περιγράφοντας από την πλευρά του όσα έγιναν εκείνο το βράδυ στη Θεσσαλονίκη αναφέρει ότι ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πώς μπορεί να συνέβη το περιστατικό, χωρίς, όμως, να δώσει πειστικές απαντήσεις για την ενέργειά του να αφήσει αβοήθητη την 21χρονη φοιτήτρια.

Σημειώνεται ότι ο 26χρονος κρατείται στη Διεύθυνση Αλλοδαπών και εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για επικίνδυνη οδήγηση που είχε συνέπεια πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και τροχαίο με εγκατάλειψη ενώ στη 19χρονη συνοδηγό του ασκήθηκε δίωξη για συνέργεια σε αυτά τα αδικήματα.

«Αποφάσισα να παραδοθώ και είμαι έτοιμος για αυτό. Είμαι συγκλονισμένος, δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω αυτό που έγινε», δηλώνει ο 26χρονος στο newsit.gr και συνεχίζοντας προσθέτει: «Είμαι πολύ στενοχωρημένος για αυτό που έγινε με το κορίτσι. Στο αυτοκίνητο ήμουν με μία φίλη μου και πηγαίναμε προς τα Λαδάδικα και ξαφνικά ακούσαμε ένα πολύ δυνατό μπάμ. Εμείς δεν είχαμε δει τίποτα, φαίνεται πως το κορίτσι πετάχτηκε τελείως στα ξαφνικά. Εμείς περνούσαμε κανονικά με πράσινο φανάρι, δεν έτρεχα καν, πήγαινα με ούτε 50 χιλιόμετρα. Και ξαφνικά έγινε αυτό. Τρόμαξα».

«Αισθάνθηκα ότι θα τη βοηθήσει ο κόσμος, γι’ αυτό έφυγα»

Συνεχίζοντας, λέει στο newsit.gr, ότι αποφάσισε να φύγει από το σημείο του τροχαίου γιατί είχε δικαστικό παρελθόν και δεν είχε επίσημα έγγραφα παραμονής στη χώρα.

Και τα δύο παραπάνω επιχειρήματά του, όμως, δεν θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν την πράξη του σε καμία των περιπτώσεων.

«Η κοπέλα πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά μου με ένα κινητό στο χέρι και ούτε πρόλαβα να αντιδράσω. Πάτησα φρένο και πετάχτηκε πίσω το αυτοκίνητο γιατί γλίστρησε. Το κορίτσι έπεσε πάνω στο αμάξι. Έβαλα μετά ταχύτητα. Μαζεύτηκε πολύ γρήγορα κόσμος εκεί και αισθάνθηκα πως την κοπέλα θα την βοηθήσει ο κόσμος. Και έτσι έφυγα.

Φοβήθηκα γιατί έχω και παρελθόν με δικαστικές υποθέσεις, δεν έχω και επίσημα έγγραφα παραμονής στη χώρα και φοβήθηκα ότι θα με απελάσουν από τη χώρα. Έφυγα και σκεφτόμουν τι πρέπει να κάνω. Έχω τρεις μέρες να κοιμηθώ.

Δεν μπορώ να ηρεμήσω. Ζητάω μια μεγάλη συγγνώμη από την οικογένεια της. Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να της κάνω κακό. Προσπαθούσα τόσες μέρες να ενημερώνομαι να δω τι κάνει το κορίτσι, αν υπάρχουν ελπίδες. Είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω ό,τι χρειαστεί».

thestival.gr

Η Κρήτη πρωτοπορεί στην ποιοτική ανάπτυξη και κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. …στην καλύτερη τιμή της Ελλάδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.