Κατηγορίες
TENNIS CORNER Χανιώτικη Επικαιρότητα

Θλίψη για την απώλεια ενός ανθρώπου του αθλητισμού στα Χανιά

Ένα σημαντικό πρόσωπο που προσέφερε πολλά στον αθλητισμό, ο Μανώλης Δουλγεράκης έφυγε χτες από τη ζωή.

Ο Μανώλης Δουλγεράκης προσέφερε πολλά στη χανιώτικη κοινωνία και στον χανιώτικο αθλητισμό, κυρίως στον χώρο του τένις και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός από όλο τον κόσμο.

Μάλιστα, η Ομοσπονδία τένις (ΕΦΟΑ) εξέδωσε ανακοίνωση που ανέφερε τα εξής:

«Έφυγε από κοντά μας ο αγαπημένος φίλος Μανώλης Δουλγεράκης. Η γνωριμία μας ξεκίνησε το 1995. Από τότε σφυρηλατήθηκε μία βαθιά φιλία.

Χρημάτισε Πρόεδρος και Μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής της Ε.Φ.Ο.Α. από το 1998 μέχρι και σήμερα, Μέλος της Ένωσης Σωματείων Κρήτης σε διακεκριμένες θέσεις, Μέλος των Σωματείων Ο.Α. Χανίων & Ο.Α. Σούδας και Πρόεδρος του Σωματείου Ο.Α. Κυδωνίας.

Η αγάπη του για τον Αθλητισμό ήταν μοναδική! Αδελφέ μας Μανώλη, η Οικογένεια του Ελληνικού Τένις είναι φτωχότερη από σήμερα. Το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στη σύζυγό του Μάρω, στα παιδιά του Σπύρο και Σταύρο και σε όλους τους αγαπημένους του.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή 22.10.2021 στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη-Δεξαμενή Χανίων, ώρα 12:00. Σύμφωνα με την επιθυμία του, αντί στεφάνου θα κατατεθούν 100€ σε μνήμη Μανώλη Δουλγεράκη στον “Σύλλογο Ορίζοντας”.

Σε ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του Μανώλη Δουλγεράκη, το προγραμματισμένο Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Φ.Ο.Α., για σήμερα και ώρα 19:00, αναβάλλεται για την Παρασκευή, 29.10.2021, ώρα 18:00, με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

Δημήτρης Σταματιάδης – Σπύρος Ζαννιάς»

Ο Μανώλης Δουλγεράκης με τους γιους του Σπύρο και Σταύρο
Η Κρήτη πρωτοπορεί στην ποιοτική ανάπτυξη και κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. …στην καλύτερη τιμή της Ελλάδας.