Κατηγορίες
Τοπικό IN THE SPOTLIGHT

Τι αντίκρυσε ένας Χανιώτης προπονητής σε γήπεδο όταν η ομάδα του επρόκειτο να παίξει αγώνα (Pics)

Ο Άρης Καλαϊτζίδης, προπονητής ακαδημιών της Ιταλικής Ακαδημίας Φοίνικας, αντίκρυσε μια πολύ άσχημη εικόνα σε γήπεδο των Χανίων την Κυριακή το πρωί, όταν η ομάδα του ετοιμαζόταν να δώσει αγώνα.

Είναι εξάλλου μια πολύ κακή συνήθεια όταν οι ομάδες τελειώνουν τους αγώνες τους να αφήνουν “αχούρι” αποδυτήρια και πάγκους χωρίς να σέβονται το γεγονός ότι κάποιοι άλλοι θα χρησιμοποιήσουν τους ίδιους χώρους.

Δείτε την ανάρτηση του Άρη Καλαϊτζίδη:

Στόχος όλων μας θα πρέπει να είναι η βελτίωση της κοινωνίας μας και όχι μόνο του ποδοσφαίρου των Χανίων. Αν συνυπολογιστεί και το γεγονός ότι ΟΛΟΙ μας είμαστε είτε γονείς, είτε θείοι, είτε νονοί,κτλ σε παιδιά τότε προτεραιότητα μας θα πρέπει να είναι να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για αυτά.

Δεν έχει καμία σημασία ποιες ομάδες ήταν, δεν έχει καμία σημασία το αποτέλεσμα που έφεραν που μπορεί να ήταν ένα κακό αποτέλεσμα… Σημασία έχει να σκεφτόμαστε ΟΛΟΙ μας ότι την επόμενη μέρα, την επόμενη ώρα μπορεί εκεί να χρειαστεί να μπει κάποιο παιδί…

Σας παραθέτω λοιπόν το τι αντίκρισαν τα παιδιά της ομάδας μας όταν πήγαν την Κυριακή το πρωί να χρησιμοποιήσουν τα αποδυτήρια και πριν ξεκινήσει το παιχνίδι τον πάγκο..

Πρώτος δίνοντας το παράδειγμα καθάρισα με μια πρόχειρη σκούπα και μάζεψα με γυμνά χέρια τα μπουκάλια από τον πάγκο μαζί με κάποια παιδιά…

Δεν πρόκειται για μια προσωπική προβολή αλλά για μια προσωπική έκκληση προς ΌΛΟΥΣ…

Σας παρακαλώ πολύ να σκέφτεστε ότι μετά από εσάς θα έρθουν παιδιά και δεν πρέπει να βλέπουν τέτοιες εικόνες…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *