Κατηγορίες
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι έγινε στα σεμινάρια διαιτητών Γ’ κατηγορίας της ΕΠΟ

Η “ΚΕΔ/ΕΠΟ για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο” ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία στην Καβάλα και στην Αθήνα τα σεμινάρια Διαιτητών 3ης Κατηγορίας, κατά τη διάρκεια των οποίων οι Διαιτητές εξετάσθηκαν  γραπτώς στους «Κανόνες του Παιχνιδιού»  καθώς και  σε test με τη μορφή Video Quiz.

Εκτός από τις εξετάσεις, έγινε επίσης ανάλυση  περιπτώσεων από το εκπαιδευτικό υλικό της UEFA καθώς και πολλών σημαντικών περιπτώσεων που προέκυψαν από παιχνίδια που διεύθυναν οι ίδιοι οι Διαιτητές. Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν λιπομετρήσεις των Διαιτητών  καθώς και προπονήσεις στα πρότυπα της UEFA, ως ακολούθως:

-Ασκήσεις με υψηλής έντασης τρέξιμο σε τρεις σταθμούς και εν συνεχεία παρακολούθηση βίντεο και λήψη απόφασης την οποία οι Διαιτητές γνωστοποιούσαν επί τόπου στον εκπαιδευτή τους.

-Ασκήσεις δύναμης και πρόληψης τραυματισμών.

-Ασκήσεις με τη βοήθεια φωτοκύτταρων για τη βελτίωση της αντίληψης και της ταχύτητάς των Διαιτητών.

-Επίσης, στο πλαίσιο των εν λόγω σεμιναρίων προσκλήθηκαν διακεκριμένοι αθλητές, προπονητές, διατροφολόγοι καθώς και εν ενεργεία Διεθνείς Διαιτητές οι οποίοι στις ομιλίες τους παρουσίασαν   τη σχέση Διαιτητή – Προπονητή- Ποδοσφαιριστών καθώς και για πώς προετοιμάζεται κατάλληλα ένας Διαιτητής  πριν από έναν αγώνα ποδοσφαίρου.

Στο σημείο αυτό η “ΚΕΔ/ΕΠΟ για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο” θα ήθελε να ευχαριστήσει  θερμά τους Ειδικούς προσκεκλημένους που συμμετείχαν:

Αθηνά Ντενίκαρου (Διατροφολόγο), Άγγελο Κυρανούδη (Προπονητή UEFA PRO), Γιάννη Φάκα (Πρώην Διεθνή Παίκτη Βόλεϊ), Σιδηρόπουλο Αναστάσιο (Διεθνή Διαιτητή), Γιάννη Παπαδόπουλο (Διεθνή Διαιτητή), Ειρήνη Μπαμπαρούτση (Διατροφολόγο), Κωνσταντίνο Τσάνα (Τεχνικός Διευθυντής ΕΠΟ- Προπονητή UEFA PRO). 

Την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για την άμεση ανταπόκριση/στήριξη για τη διεξαγωγή των προαναφερόμενων σεμιναρίων.

Τις Διοικήσεις των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, Ανατολικής Αττικής καθώς και τις Επιτροπές Διαιτησίας των τελευταίων  για την άριστη συνεργασία και φιλοξενία.

Ακολουθούν σχετικά Link με το βίντεο από τις προπονήσεις των Διαιτητών.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το video στο Facebook.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το video στο Instagram. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.