Κατηγορίες
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ IN THE SPOTLIGHT Υποδομές

Τι είπε η Ντόρα Μπακογιάννη για κολυμβητήριο Ακρωτηρίου και …Μητσοτάκη στην Ικαρία

Στα Χανιά βρέθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η Βουλευτής της ΝΔ είχε συνάντηση με τον Ατιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκο Καλογερή για έργα που δρομολογούνται στον Νόμο.

Η κ. Μπακογιάννη ωστόσο ρωτήθηκε και για άλλα θέματα, όπως για την εξέλιξη της υπόθεσης του κολυμβητηρίου Ακρωτηρίου (με τη δρομολογημένη παραχώρηση του στην ΓΓΑ από το Πολυτεχνείο) και για την ιστορία με τη… μάζωξη-γλέντι του πρωθυπουργού στην Ικαρία, θέμα για το οποίο η κ. Μπακογιάννη απάντησε με αυστηρό ύφος.

Για το θέμα που πήρε διάστάσεις με την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Ικαρία: Όταν φτάνει σε μια περιοχή ο Πρωθυπουργός είναι λογικό να υπάρχει ένας ενθουσιασμός των ανθρώπων που τον πλησιάζουν. Οι άνθρωποι θα έπρεπε να σκεφτούν ότι η εικόνα παίζει ρόλο και ότι θα έπρεπε να λάβουν τα μέτρα τους να προστατεύσουν τον πρωθυπουργό. Αυτό δεν έγινε και στο εξής θα γίνεται.

Για το κολυμβητήριο Ακρωτηρίου: Η κατάσταση του κολυμβητήριου είναι άθλια. Με μεγάλη χαρά άκουσα την απόφαση της Συγκλήτου. Η “μπάλα” είναι στο Υπουργείο Αθλητισμού για να προχωρήσει το ταχυτερο δυνατόν το συνολικό έργο. Δεν είναι μόνο το κολυμβητήριο αλλά όλα τα έργα που θα δημιουργθούν στην περιοχή για το αθλητικό κέντρο. Μαζί και το πάρκο ΑΜΕΑ που είναι στις προτεραιότητες που επιθυμώ να δώ να υλοποιείται. Έχω την ελπίδα που σήμερα υπάρχουν αυτές οι χρηματοδοτήσεις, ότι θα προχωρήσει αυτό το σχέδιο για τα Χανιά, γιατί τα Χανιά νιώθουν αδικημένα στο κομμάτι του αθλητισμού σε σχέση με άλλες περιοχές της Κρήτης.