Κατηγορίες
Basket Corner IN THE SPOTLIGHT ΟΑΧ

Τι γίνεται στον ΟΑΧ;

Σε άσχημη κατάσταση οι ομάδες της Α1 μπάσκετ των γυναικών.

Διότι μπορεί να γίνεται πολύς λόγος για το ποδόσφαιρο και τις μικρές Εθνικές Λίγκες, αλλά και οι Εθνικές κατηγορίες μπάσκετ, που είναι “υπό τη σκέπη” της ΕΟΚ, δεινοπαθούν.

Σαφής η τοποθέτηση της προπονήτριας του Παναθηναϊκού Ελένης Καπογιάννη, προχτές:

Η προπονήτρια της γυναικείας ομάδας του Παναθηναϊκού ξέσπασε με την απόφαση για παράταση του «λουκέτου» ως τις 7 Ιανουαρίου και εξαπέλυσε μύδρους προς την Πολιτεία με ανάρτησή της στα social media.

Η Καπογιάννη μίλησε «για ανίδεους, που απέτυχαν παταγωδώς» και τόνισε ότι σήμερα υπογράφτηκε άλλη μια «μαύρη σελίδα» για τον αθλητισμό.

Σε όλο αυτό το σκηνικό, ο Ο.Α.Χανίων παρακολουθεί τις εξελίξεις (δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά) και περιμένει τις αποφάσεις.

Το ζήτημα είναι, τι γίνεται στον ΟΑΧ; Τηρείται “σιγή ιχθύος”, δε βγαίνει καμία απολύτως είδηση και δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση σε σχέση με τις Αμερικανίδες (Σκοτ και Μπουθ) που αποχώρησαν.

Ελπίζουμε (ειλικρινά) οι άνθρωποι της ομάδας να είναι απόλυτα έτοιμοι για συνεχίσουν την σημαντική προσπάθεια που ξεκίνησαν, με την ομάδα να είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική στην Α1.

Απλά, σε ένα τέτοιο σκηνικό που έχει διαμορφωθεί, ουδείς μπορεί να είναι σίγουρος για το οτιδήποτε, καθώς επίσης, ποια μορφή θα έχει η Α1 όταν αυτή (κάποια στιγμή), ξεκινήσει και πάλι…

Vas Fou – mirrorsports.gr