Κατηγορίες
Τοπικό IN THE SPOTLIGHT

Τι λέει ο Γρανίτης για την τεράστια νίκη επί του Νέου Κισσαμικού

Η ανακοίνωση του Γρανίτη.

Επειτα και από το σημερινό παιχνίδι, φτάσαμε λίγο πιο κοντά στον έναν από τους στόχους που έχουμε θέσει για την εφετινή χρονιά.

Σήμερα όμως δεν νίκησε μόνο ο Γρανίτης, αλλά ήταν μια γιορτή του χανιώτικου ποδοσφαίρου! Είχαμε πολλά χρόνια να δούμε κατάμεστη εξέδρα σε γήπεδο τοπικού, ενώ ακόμα πιο όμορφη ήταν η εικόνα των παιδιών από τις Ακαδημίες και των δυο ομάδων που συνόδευσαν τους ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο και στη συνέχεια παρακολούθησαν τον αγώνα.

Μετά το παιχνίδι στα Περιβόλια και την αμέριστη συμπαράσταση των φιλάθλων μας προς την ομάδα μας για να φτάσουμε για πρώτη φορά σε τελικό Κυπέλλου Χανίων, σήμερα μας προκάλεσε τεράστια έκπληξη η ακόμα πιο μεγαλύτερη προσέλευση των φιλάθλων της Αγίας Μαρίνας, κι όχι μόνο, και η αμέριστη βοήθειά τους μέσα σε κόσμια και αθλητικά πλαίσια!!!

Σας ευχαριστούμε όλους και υποσχόμαστε, όπως κάναμε και στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου, ότι θα προσπαθήσουμε ως Δ.Σ. με όλες μας τις δυνάμεις να γράψουμε με χρυσά γράμματα, τη φετινή χρονιά στην ιστορία του Συλλόγου μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *