O Στέλιος Πέτσας ανακοίνωσε νωρίτερα το μεσημέρι την παράταση του lockdown μέχρι τις 14/12.
Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι εκτός “συνταρακτικού” απροόπτου, δεν μπορούν να ξεκινήσουν οι προπονήσεις σε επαγγελματικές κατηγορίες ποδοσφαίρου και μπάσκετ, μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου.
Γιατί, η έναρξη των προπονήσεων θα σημάνει και ότι σε 3-4 εβδομάδες θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα, δηλαδή SL2, FL ποδοσφαίρου. Επίσης, A2 ανδρών, Α1 γυναικών και Β’ Εθνική μπάσκετ. Βάσει τουλάχιστον όσων είχε δηλώσει ο ΓΓΑ Γιώργος Μαυρωτάς.
Εκτός κι αν πειστούν οι λοιμωξιολόγοι, μετά τη χτεσινή παράσταση των φορέων του ποδοσφαίρου και κάνουν μια εξαίρεση, κάτι που μοιάζει πολύ δύσκολο.
Γίνεται αντιληπτό ότι η (αναμενόμενη η αλήθεια είναι) παράταση του lockdown, επιβραδύνει τις εξελίξεις για έναρξη των παραπάνω πρωταθλημάτων και, επί της ουσίας, “κλειδώνει” την απόφαση για έναρξη τους από το νέο έτος.
mirrorsports.gr