Κατηγορίες
Χανιώτικη Επικαιρότητα

Τι θα γίνει με τα σχολεία στα Χανιά την Πέμπτη (27/1)

Άρση της απόφασης για την αναστολή λειτουργίας τους.

Από τη στιγμή που τα καιρικά φαινόμενα έχουν ήδη υποχωρήσει και εφόσον δεν δημιουργήθηκε κανένα απολύτως πρόβλημα στα όρια του δήμου Χανίων, λόγω των καιρικών φαινομένων, σύμφωνα με ενημέρωση του Flashnews.gr, έχει ήδη ληφθεί η απόφαση από τον δήμο Χανίων και σε συνεννόηση με τις διευθύνσεις α’ και β’ βάθμιας εκπαίδευσης νομού Χανίων, οι μαθητές να επιστρέψουν κανονικά στις τάξεις τους, την Πέμπτη (27/1).

Μετά από δύο ημέρες λοιπόν που οι μαθητές απείχαν των υποχρεώσεών τους, από την Πέμπτη θα επιστρέψουν κανονικά στα μαθήματά τους.

Πάντως, υπάρχει ενδεχόμενο να παραμείνουν κλειστά μόνο το νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο της δημοτικής ενότητας Κεραμειών. Η επίσημη ενημέρωση του δήμου Χανίων αργότερα θα επιβεβαιώσει ή όχι το γεγονός αυτό.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Σε κάθε περίπτωση, αναμένονται και νεότερες οδηγίες σχετικά με αν θα ζητηθεί από τα παιδιά (περιοχών που λόγω κακοκαιρίας είχαν κλείσει τα σχολεία τους) να προσκομίσουν αύριο, αρνητικό self test. Αυτό γιατί, υπό κανονικές συνθήκες, το self test απαιτείται να γίνει την Πέμπτη και να δηλωθεί την Παρασκευή (28/1).

Δείτε εδώ για τα σχολεία στον δήμο Καντάνου Σελίνου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.