Κατηγορίες
Τοπικό IN THE SPOTLIGHT

Τίμησε Κολοκοτρώνη ο Πανακρωτηριακός

Έναν προπονητή που προσέφερε την προηγούμενη τετραετία στις ομάδες του Ακρωτηρίου τίμησε ο Πανακρωτηριακός.

Ουσιαστικά όλες οι ομάδες του Ακρωτηρίου τίμησαν τον Κώστα Κολοκοτρώνη για την προσφορά του στις ομάδες εκεί τα προηγούμενα χρόνια, στο περιθώριο του αγώνα Πανακρωτηριακός-Χάλης (η νέα ομάδα του Κολοκοτρώνη).

Όπως αναφέρει η ενημέρωση του Πανακρωτηριακού:

Βράβευση Κώστα Κολοκοτρώνη.

Με την ευκαιρία της επιστροφής του στο γήπεδο Καθιανών σαν “αντιπαλος”, για πρώτη φορά μετά την 4ετή συνεργασία μας, οι ομάδες μας τίμησαν τον προπονητή Κώστα Κολοκοτρώνη, αναγνωρίζοντας την σημαντική προσφορά του, τόσο σε επίπεδο ακαδημιών, όσο και στο αντρικό της ΕΘΚ. Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε ο Τεχνικός Διευθυντής μας Βασίλης Παπαδάκης, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα. Φίλε Κώστα, με το ήθος που σε διακρίνει, την εργατικότητα και τις γνώσεις σου, είμαστε σίγουροι πως θα επιτύχεις στον πολυσύνθετο ρόλο σου στο ποδοσφαιρικό οικοδόμημα του Βαρυπέτρου. Σου ευχόμαστε υγεία, οικογενειακή ευτυχία και αθλητικές επιτυχίες!“.

Από τη μεριά του ο Κώστας Κολοκοτρώνης τόνισε:

“Θα θελα και εγώ από τη μεριά μου να ευχαριστήσω τις ακαδημίες ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου για την ευκαιρία που μου έδωσαν να συνεργαστώ μαζί τους εύχομαι να έκανα ότι καλύτερο μπορούσα για να βοηθήσω τα παιδιά του ακρωτηρίου και πάλι σας ευχαριστώ φίλοι μου”.

  • Μου αρέσει!