Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2 IN THE SPOTLIGHT

“Την επόμενη εβδομάδα η οριστική απάντηση για την έναρξη της Super League 2”

Πάμε για την άλλη εβδομάδα…

Ο καθηγητής και μέλος της επιτροπής λοιμωξιολόγων, Χαράλαμπος Γώγος,  μιλάει στο SoccerPlus , για τo θέμα της επιστροφής των ομάδων της Super League 2 στην αγωνιστική δράση. Εμφανίζεται επιφυλακτικός για την επανέναρξη των αγώνων και μας ενημερώνει ότι την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει οριστική απόφαση.

Κύριε Γώγο καλησπέρα. Είναι σε αναμονή η Super League 2 για μία απάντηση για το αν θα μπορέσει να ξεκινήσει μετά τις προπονήσεις και τους αγώνες. Είμαστε εν αναμονή της απόφασης. Έχετε καταλήξει σε απόφαση θετική ή αρνητική;

Για τις προπονήσεις έχουμε πει “ΟΚ”. Για τους αγώνες θα δούμε τα κρούσματα. Προς το παρόν η λήψη απόφασης έχει πάρει παράταση. Θα αποφασίσουμε την παραπάνω εβδομάδα.

Την Τρίτη 5/1 έχει προγραμματιστεί η κλήρωση του Κυπέλλου και είχε μπει ένα όριο ώστε να δοθεί το “ok” από την επιτροπή σας, προκειμένου να ενταχθούν σε αυτό οι ομάδες της Super League 2.

Η κλήρωση μπορεί να γίνει ανεξάρτητα από τους αγώνες και οι αγώνες να παραμείνουν σε εκκρεμότητα μέχρι να ληφθεί απόφαση σύντομα, ανάλογα με την πορεία της επιδημιολογίας.

Eίμαστε σε ένα καλό δρόμο για την έναρξη της Super League 2;

Δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αλλά προς αυτή την κατεύθυνση πάει.Άρα θα δώσετε την θετική απάντηση ανάλογα σε συνδυασμό με έναν ικανοποιητικό αριθμό κρουσμάτων;Προέχει να δούμε πρώτα έναν ικανοποιητικό αριθμό κρουσμάτων και αυτό έπεται.

soccerplus.gr