Κατηγορίες
ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ IN THE SPOTLIGHT

Την ουσία τα Χανιά – Νίκη 1-0 επί του Καραϊσκάκη

Μπορούσε και περισσότερα γκολ η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου δημιούργησε πολλές ευκαιρίες στο ματς με τον Καραϊσκάκη, είχε την πλήρη υπεροχή και λόγω της δεδομένης ανωτερότητας και λόγω της αποβολής με 2η κίτρινη του Ρουμπανγκούκα (στο 26′), ωστόσο, το τελικό αποτέλεσμα ήταν το …γνωστό 1-0, αφού σε ένα ακόμα ματς τα Χανιά απέδειξαν ότι φέτος, επιθετικά, δεν μπορούν.

Μετράει φυσικά η νίκη και οι τρεις βαθμοί απέναντι στον τελευταίο Καραϊσκάκη, καθώς, οποιαδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα θεωρούνταν πλήρης αποτυχία.

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα άργησε αλλά ήρθε στο 74ο λεπτό με κεφαλιά του πρώτου σκόρερ της ομάδας Διαμαντόπουλου (4 γκολ πλέον), μετά από σέντρα του Δημητριάδη.

Νωρίτερα τα Χανιά είχαν χάσει πάμπολλες ευκαιρίες να σκοράρουν, ενώ και στο 78′ είχε δοκάρι ο Καμαρά.

Τα Χανιά κέρδισαν αλλά δεν… “ξεμπούκωσαν” (δεν υπάρχει ματς που να έχουν σκοράρει φέτος παραπάνω του ενός γκολ) και θα προετοιμαστούν τάχιστα για το ματς της Τετάρτης (στο Ηράκλειο) με τον Εργοτέλη.

ΠΑΕ Χανιά (Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Νίκολιτς (82′ Ρέντζας), Ανδρέου, Σωτηράκος (46′ Γρομητσάρης), Καμαρά, Πλέγας (63′ Δημητριάδης), Κάρλος (68′ Γκίνο), Μπραμπίγια (46′ Βρεττός), Βασιλόγιαννης, Μασένα, Διαμαντόπουλος.

ΑΕ Καραϊσκάκης (Μάγγος): Χουάντερσον, Παπανίκου, Τάμπας (77′ Μπεκατώρος), Θεολόγου, Λόβριτς, Ναζίμ (67′ Νταλακούρας), Χατζηδίμπας, Ρουμπανγκούκα, Δούμτσιος (83′ Δεινόπαπας), Μαύρου (77′ Μπρέμπος), Ρούνεϊ (83′ Μαραθωνίτης).

Διαιτητής: Μπαϊρακτάρης (Αθηνών)
Βοηθοί: Χρηστάκος (Πειραιά), Σταυρόγλου (Αθηνών)
Κίτρινες: Νίκολιτς, Σωτηράκος, Κάρλος – Ρουμπανγκούκα
Κόκκινες: 26′ Ρουμπανγκούκα