Κατηγορίες
Καθρέπτη Καθρεπτάκι Μου ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

“Τις πταίει…”

Έντονος ο σκεπτικισμός στις τάξεις των Χανίων, μετά τη νέα ισοπαλία με την Επισκοπή.

Ισοπαλία που μοιάζει με ήττα καθώς τα Χανιά προηγήθηκαν και αμέσως μετά με τη σέντρα των αντιπάλων ήρθε η ισοφάριση.

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο άρθρο, ο Νίκος Παπαδόπουλος (…και όχι άδικα) ήταν πολύ εκνευρισμένος για αυτή την εξέλιξη και προανήγγειλε ότι θα πάρει μέτρα!

Τι συμβαίνει όμως και γιατί αυτή η εικόνα στο γήπεδο; Διότι σύμπτωση αποκλείεται να είναι όταν στα 5 πρώτα ματς του πρωταθλήματος δεν μπορείς να κερδίσεις, ασχέτως ότι δεν χάνεις. Στα δύο τελευταία ματς μάλιστα, τα Χανιά προηγήθηκαν και δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το αποτέλεσμα.

Τις πταίει λοιπόν;

Ο προπονητής, οι παίκτες, η επικοινωνία τους, η απειρία κάποιων, η ατυχία, όλα μαζί ή μερικά εξ αυτών;

Η ομάδα πάντως μοιάζει να κινείται σε τεντωμένο σχοινί. Αγωνιστικά θέλει κάτι να δείξει και πολλές φορές το πετυχαίνει, αλλά δεν ολοκληρώνει… Ψυχολογικά, όσο δεν κερδίζει θα την παίρνει “από κάτω”. Η “ντόπα” στο ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό είναι οι νίκες και όσο αυτές δεν έρχονται, ο σκεπτικισμός στις τάξεις των Χανίων θα αυξάνεται σε ανησυχητικό βαθμό.

Πάντως, για να επανέλθουμε και να κλείσουμε με αυτό, ο Παπαδόπουλος ήταν, για πρώτη φορά από πέρυσι που ήρθε στα Χανιά, τόσο εκνευρισμένος με τους παίκτες του!

Τι θα βγάλει αυτό; Θα φανεί στο αμέσως επόμενο διάστημα. Το επόμενο ματς με την Κηφισιά εντός έδρας είναι πάρα πολύ σημαντικό! Για όλους…

Βασίλης Φουντουλάκης – mirrorsports.gr