Κατηγορίες
Καθρέπτη Καθρεπτάκι Μου IN THE SPOTLIGHT Τοπικό

Το ‘χετε καταλάβει; Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα διεξάγεται μόνο η Σούπερ Λιγκ!

Δεν έχει ξαναγίνει αυτό που συμβαίνει φέτος με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Και θέλουμε – υποτίθεται – να φτιάξουμε καλές Εθνικές ομάδες, να διεκδικούμε προκρίσεις, να βγαίνουν “από κάτω” νέα ταλέντα κτλ. Είναι απίστευτο κι όμως αληθινό. Αυτή την στιγμή, και ενώ είμαστε περίπου στα μέσα Οκτωβρίου, στην Ελλάδα παίζει μόνο η Σούπερ Λιγκ.

Πείτε μας πραγματικά, ποια χώρα στον κόσμο βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση και εμείς θα σας δώσουμε ως δώρο ένα υπογεγραμμένο Κύπελλο από τους Τάκη Μπαλτάκο και Λευτέρη Αυγενάκη.

Είναι πραγματικά ντροπή να ανήκουμε σε μια υποτιθέμενη προηγμένη χώρα και το ποδόσφαιρό μας να βρίσκεται σε αυτήν την άθλια κατάσταση! Γιατί μιλάμε για αθλιότητα, για κατάντια!

Μέχρι πέρυσι είχαμε την καθιερωμένη κατάσταση να καθυστερεί η έναρξη της Σούπερ Λιγκ 2, πράγμα που φυσικά συμβαίνει και φέτος.

Το φετινό όμως (ασχέτως ποιος φταίει και ποιος όχι, γιατί όλοι οι αρμόδιοι φταίνε) έχει ξεπεράσει κάθε όριο! Γ’ Εθνική στο “πουθενά” χωρίς κλήρωση και καταρτισμό ομίλων (μόνο μια προκήρυξη για τα μάτια του κόσμου), τοπικά πρωταθλήματα και ΕΠΣ να ακολουθούν τις εντολές της ΕΠΟ και να βάζουν “λουκέτο” στα γήπεδα (μετά τις εγκυκλίους Αυγενάκη), πρωταθλήματα υποδομής ούτε κατά διάνοια με τα παιδιά να πηγαίνουν στα γήπεδα και να απορούν με αυτά που συμβαίνουν γύρω τους!

Αθλιότητα, μιζέρια, κατάντια… Αυτό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο και έχουν την υπογραφή των “καθ’ ύλην” αρμοδίων. Όλων! Από ψηλά μέχρι χαμηλότερα…

Μοναδικά θύματα, οι παράγοντες των ομάδων, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές. Αυτοί και μόνο αυτοί. Όλοι οι άλλοι φταίνε… Τέλος.

ΥΓ: Και μετά απορούν κάποιοι για την παρακμή των Εθνικών μας ομάδων αλλά και για την τραγική εικόνα των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη. Απορούν εκείνοι που δεν έχουν καμία γνώση του αντικειμένου ή ακόμα και αν έχουν, εξυπηρετούν σκοπιμότητες…

Βασίλης Φουντουλάκης – mirrorsports.gr – info@mirrorsports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.