Κατηγορίες
ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ IN THE SPOTLIGHT

To Deja Vu του Παπαδόπουλου και ο αποχαιρετισμός στην Παναχαϊκή

Σαν… Deja vu μοιάζει η επικείμενη άφιξη Παπαδόπουλου στα Χανιά.

Και αυτό γιατί στις 17/2 βρέθηκε στα Χανιά σαν αντίπαλος και μάλιστα με το τελικό αποτέλεσμα (0-0) επιτάχυνε αφενός τη δική του αποχώρηση από την Πάτρα αλλά και την επικείμενη άφιξη του στα Χανιά.

Το Deja vu λοιπόν ήταν αρκετά άμεσο, αν επιβεβαιωθεί η έλευση στα Χανιά.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος με δήλωσή του αποχαιρετά την Παναχαϊκή:

Αναλυτικά:

Με αφορμή την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 για την ολοκλήρωση της συνεργασίας μας θα ήθελα να κάνω την παρακάτω δήλωση:

Έπειτα από συζήτηση που είχαμε με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Γιώργο Μπάρλο αποφασίσαμε από κοινού να ολοκληρωθεί η συνεργασία μας θεωρώντας πως αυτό είναι το καλύτερο τόσο για την ομάδα όσο και για μένα τη δεδομένη χρονική στιγμή. Από την πρώτη μέρα που ήρθα στην Παναχαϊκή προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να δουλέψω με στόχο να δημιουργήσουμε ένα σύνολο που θα παλέψει για το μεγάλο όνειρο της επιστροφής στην Super League. Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια για τη συνεργασία που είχαμε τον πρόεδρο κ. Γιώργο Μπάρλο, όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, τους συνεργάτες μου και γενικά όλους τους ανθρώπους με τους οποίους δούλεψα αυτό το χρονικό διάστημα. Εύχομαι ολόψυχα σε αυτή την ιστορική ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να έχει μόνο επιτυχίες.