Κατηγορίες
Υποδομές

Το “ευχαριστώ” της Ακαδημίας Νέας Κυδωνίας

Για τον τελικό των Κ14.

Η Διοίκηση και η Επιτροπή Γονέων του τμήματος Κ14 της «Ακαδημίας Νέας Κυδωνίας» 

θα ήθελαν να ευχαριστήσουν από καρδιάς, την ομάδα του «Πανακρωτηριακού»  για όλα όσα έγιναν την Κυριακή το πρωί, στον τελικό του Πρωταθλήματος Κ14 (Εμμανουήλ Σβουράκης), έναν τελικό διαφήμιση για το Χανιώτικο ποδόσφαιρο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την οικογένεια του «Πανακρωτηριακού», στον Πρόεδρο Νίκο Ροζάκη, στον Γενικό Αρχηγό του τμήματος Νίκο  Βαλάσση, στον Τεχνικό Διευθυντή Βασίλη Παπαδάκη, στους προπονητές και τους αθλητές των παιδικών τμημάτων και των δυο ομάδων καθώς και σε όλους τους γονείς που παρευρεθήκαν και στήριξαν στην προσπάθεια της Ακαδημίας και της επιτροπής γονέων του τμήματος Κ14,  ώστε ο ποδοσφαιριστής μας, Ναζίφι Γιώργος να μπορέσει να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Μια άριστη  φιλοξενία – ένα γεμάτο γήπεδο με γονείς και μικρά παιδιά και των δυο ομάδων να παίζουν παιχνίδια από τις 10:00 το πρωί στο γήπεδο  – δυο διοικήσεις που μέρες τώρα συνεργάζονται και συνεννοούνται σαν μια, για  έναν μεγαλύτερο σκοπό από αυτόν καθαυτών του τελικού, για την στήριξη σε έναν άτυχο ποδοσφαιριστή, που τους έχει ανάγκη.

Συγχαρητήρια στην Ε.Π.Σ. Χανίων για την διοργάνωση του τελικού και για την οικονομική στήριξη της στον άτυχο ποδοσφαιριστή μας, αλλά και  στην Επιτροπή Διαιτησίας για τον ορισμό της αμιγούς γυναικείας διαιτητικής τριάδας δίνοντας και αυτή με την σειρά της  ένα διαφορετικό κλίμα και άριστα σφυρίγματα στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Το αποτέλεσμα όλων αυτών;

Ένας εξαιρετικός τελικός που και οι δυο ομάδες, τόσο η ομάδα του «Πανακρωτηριακού» όσο και η ομάδα της «Ακαδημίας Νέας Κυδωνίας», είχαν  ΝΙΚΗΣΕΙ πριν ακόμα ξεκινήσει το παιχνίδι.

Συγχαρητήρια στην Πρωταθλήτρια ομάδα Κ14 του «Πανακρωτηριακού» για την άξια νίκη της.

Συγχαρητήρια και στα δικά μας παιδιά για την συμμετοχή τους στον τελικό και για την αγωνιστικότητα που επέδειξαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι!!!  

Τέλος θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στον Πρόεδρο της ΜΟΒΙΑΚ Α.Ε και επί χρόνια Διοικητικό Ηγέτη του «Πανακρωτηριακού», Εμμανουήλ Σβουράκη για το εξαιρετικό έργο που άφησε ως παρακαταθήκη, στις ομάδες του Ακρωτηρίου.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.