Κατηγορίες
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ IN THE SPOTLIGHT

Το “ευχαριστω” της οικογένειας Ψαράκη στο Νοσοκομείο Χανίων

Η οικογένεια ευχαριστεί το Νοσοκομείο Χανίων για τον αγώνα που έδωσε για την αποκατάσταση της υγείας του Μανώλη Ψαράκη.

Αναλυτικά:

“Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημοσίως την Διοίκηση, το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων και όλο το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος», ιδιαιτέρως όλους τους Ιατρούς και το Νοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ, οι οποίοι για περισσότερο από 40 ημέρες κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποκατάσταση της υγείας του αγαπημένου μας, Μανώλη Ψαράκη. 

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους και τον καθένα ξεχωριστά για όλα τα συλλυπητήρια μηνύματα και την συμπαράσταση στο πένθος που βιώνουμε από τον θάνατο του λατρεμένου μας συζύγου, υιού ,πατέρα και παππού, Μανώλη. Αυτές οι  εκδηλώσεις αγάπης, αποτελούν αναγνώριση του χαρακτήρα του και της αγάπης για την οικογένειά του, των αρχών και των αξιών του, της εργατικότητας και συναδελφικότητας του, της αφοσίωσης του στα καθήκοντά του ως μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων του ΓΝΧ, της προσφοράς του για δημιουργία, και της μεγάλης του αγάπης για την αξία της ζωής, που τον εξέφραζαν ως άνθρωπο, πέρα από κάθε πολιτική ή άλλη ιδεολογία.

Ο Μανώλης ήταν ένας ελεύθερος άνθρωπος με ελεύθερες ιδέες που δρούσε πάντα για το κοινό καλό και ήταν δίπλα σε όλους όποτε και όπου τον χρειάστηκαν.

Ευχαριστούμε όλες και όλους για την συμπαράσταση στο πένθος μας,

Η οικογένεια”