Κατηγορίες
Υποδομές IN THE SPOTLIGHT Χανιώτικη Επικαιρότητα

Το “μπαλάκι” στην Σύγκλητο και το νέο “μέτωπο” Αυγενάκη με Πολυτεχνείο

Νέα δεδομένα προκάλεσε η προ ημερών επίσκεψη του Λευτέρη Αυγενάκη στα Χανιά, σε ότι αφορά το κολυμμβητήριο Ακρωτηρίου.

Όπως διαπιστώθηκε προέκυψε διαφοροτετικότητα απόψεων μεταξύ υφυπουργού Αθλητισμού και Πολυτεχνείου Κρήτης, σε ό,τι αφορά τη συνολική δημιουργία αθλητικού κέντρου στον χώρο που βρίσκεται το κολυμβητήριο.

Διότι στο θέμα της ανακατασκευής του κολυμβητηρίου “τα έχουμε βρει” αλλά η μεν πλευρά Αυγενάκη αναφέρει ότι η συμφωνία πρέπει να συμπεριλαμβάνει τη δημιουργία αθλητικού κέντρου (με στίβο, ρίψεις κτλ) και η πλευρά Πολυτεχνείου ότι η συμφωνία αναφέρεται μόνο στην επικαιροποίηση της μελέτης για το κολυμβητήριο.

Στη σύγλητο βέβαια, επί του ίδιου θέματος το 2017 (με Πρύτανη τότε τον προκάτοχο του Ευάγγελου Διαμαντόπουλου, τον νυν βουλευτή Χανίων βασίλη Διγαλάκη) υπήρχε η απόφαση για τη συνολική εκμετάλλευση του χώρου αυτού. Τα δεδομένα άλλαξαν όμως…

Η Σύγκλητος καλείται να λάβει, εκ νέου αποφάσεις, πάνω στα όσα ειπώθηκαν στην προ ημερών συνάντηση Αυγενάκη, Διαμαντόπουλου, Διγαλάκη και λοιπών και η οποία θα πραγματοποιηθεί εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

Τι θα προκύψει θα το δούμε, ωστόσο, είναι σαφές ότι δημιουργείται “μέτωπο” Πολυτεχνείου-Αυγενάκη το οποίο δε δίνει πολλές ελπίδες συνεννόησης…

mirrorsports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.