Κατηγορίες
ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ IN THE SPOTLIGHT

ΠΑΕ Χανιά: Tο νόημα της επίσκεψης Ροκάκη στην τελευταία προπόνηση

Ο διοικητικός ηγέτης των Χανίων έδωσε χτες το απόγευμα το “παρών” στην προπόνηση/οικογενειακό δίτερμα στα Περιβόλια.

Είναι μια επίσκεψη-παρουσία με πολλά νοήματα, χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι ο Αντώνης Ροκάκης δεν έχει εμφανιστεί και σε άλλες προπονήσεις της ομάδας του, είτε στα Περιβόλια, είτε στη Μοναχή Ελιά.

Εν τούτοις, η συγκεκριμένη παρουσία έχει ποικίλες ερμηνείες, περάν του γεγονότος ότι επρόκειτο για την τελευταία προπόνηση, προ Χριστουγέννων, οπότε εύλογες οι ευχές, τα “χρόνια πολλά” κτλ.

Η παρουσία Ροκάκη δείχνει καταρχάς την ανυπομονησία της διοίκησης για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, μετά από απραξία 10 μηνών.

Ροκάκης, Βοσνιάδης

Αυτή η ανυπομονησία αντανακλά και την σφοδρή επιθυμία για την κατάκτηση της ανόδου στην Σούπερ Λιγκ και στην κυριολεξία, φανερώνει ότι από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο της ομάδας, είναι αποφασισμένοι για την επίτευξη του στόχου αυτού, που για πολλούς άδικα δεν επετεύχθη πέρυσι.

Γρηγοράκης, Λεκίδης, Χατζηαθανασίου

Παράλληλα, επειδή ο Αντώνης Ροκάκης μίλησε στους παίκτες, η παρουσία του αποτέλεσε και ένα… καμπανάκι για αυτούς ότι, αφενός φεύγουν για ολιγοήμερες διακοπές στις πατρίδες τους λόγω εορτών, αφετέρου θα πρέπει και εκεί να επιδείξουν τον επαγγελματισμό που αρμόζει ώστε επιστρέφοντας να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά και να μπουν πολύ δυνατά στο νέο πρωτάθλημα όταν αυτό ξεκινήσει.

Διάλογος υπήρξε φυσικά και με τον Αλέκο Βοσνιάδη. Είναι σαφέστατο ότι ο Ροκάκης εμπιστεύεται πλήρως τον κόουτς και το απέδειξε όταν αψήφισε κάποιες “εισηγήσεις” παλαιών (και με μικρή θητεία) στελεχών της ομάδας, περί …διωγμού του έμπειρου προπονητή που αρχίζει και “δένεται” με τα Χανιά.

Ο Γιώργος Τουλουπάκης

Η παρουσία της διοίκησης (αφού στα Περιβόλια ήταν και άλλα μέλη της πλην Ροκάκη) δηλώνει εμφανώς ότι στα Χανιά θα τα παίξουν φέτος “όλα για όλα” για την άνοδο σε ένα πρωτάθλημα που δικαίως αναμένεται να έχει και τρομερό ενδιαφέρον και εξαιρετικά αμφίρροπο θα είναι.

Βασίλης Φουντουλάκης – mirrorsports.gr

info@mirrorsports.gr