Κατηγορίες
Τοπικό IN THE SPOTLIGHT

Το ντέρμπι του Γαλατά με το “μάτι” ενός ουδέτερου οικοδεσπότη

Το ντέρμπι του Γαλατά έκρινε πρωταθλητή τον Γρανίτη!

Ένας “οικοδεσπότης” αλλά ουδέτερος παρατηρητής, ο τεχνικός του Ιδομενέα Γαλατά, Μάνος Βεργανελάκης βρέθηκε στο γήπεδο που ο ίδιος εργάζεται, αλλά σαν ουδέτερος φυσικά, για να παρακολουθήσει το ντέρμπι.

Το mirrorsports.gr ζήτησε τη γνώμη του έμπειρου τεχνικού για το ντέρμπι και το σχολίασε με το μάτι του προπονητή και του ουδέτερου παρατηρητή και λάτρη φυσικά του ποδοσφαίρου.

Για το πού κρίθηκε ο αγώνας: Το παιχνίδι το κέρδισε η ομάδα που το ήθελε πιο πολύ και που παρουσιάστηκε πιο έτοιμη σωματικά αλλά και νοητικά για να το κερδίσει.. Οι παίκτες του Γρανίτη πηγαίναν σχεδόν πάντα πρώτη στην μπάλα και κέρδισαν όλες τις μονομαχίες. Τακτικά φάνηκε αρκετά διαβασμένη η ομάδα του γρανίτη αφού εξουδετερώθηκαν τα ατού του Κισσαμικού και χτύπησε στις αδυναμίες του αντιπάλου. Η ομάδα του Κισσαμικού όλο τον χρόνο κάνει μια καταπλητική πορεία και θα πρέπει πάνω σε αυτή να χτίσει την επόμενη χρόνια… Από την όλη του πορεία θα πρέπει να πάρουν δύναμη και να νιώθουν χαρά για τις νίκες που πέτυχαν.

Για το αν κατακτά δίκαια το πρωτάθλημα ο Γρανίτης:

Θεωρώ ότι δίκαια κατακτά τον τίτλο ο Γρανίτης. Είναι η ομάδα που χτίζεται τα τελευταία 6-7 χρόνια και τερματίζει ψηλά στην βαθμολογία. Από την αρχή της χρόνια ο στόχος ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Το καλοκαίρι μάλιστα, ενισχύθηκε με τους Παπακαστρήτσιο, Δρακάκη που έχουν κατακτήσει πρωτάθλημα με τον Πανακρωτηριακό και Απόλλωνα τα τελευταία χρόνια.

mirrorsports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *