Κατηγορίες
Basket Corner

Το ΟΑΚΑ ετοιμάζεται να περάσει στα χέρια του Παναθηναϊκού

Η “πράσινη” ΚΑΕ ήρθε σε συμφωνία με την κυβέρνηση για το θέμα του ΟΑΚΑ και λογικά μετά το Πάσχα θα πέσουν οι υπογραφές για την παραχώρηση του χώρου στο “τριφύλλι”.

Το… σίριαλ της παραχώρησης του ΟΑΚΑ από την πολιτεία στον Παναθηναϊκό φαίνεται ότι οδεύει προς το τέλος του, καθώς οι δύο πλευρές έχουν συζητήσει τα ζητήματα που προκαλούσαν την καθυστέρηση και βρίσκονται κοντά σε οριστική συμφωνία. Μάλιστα το θέμα θα προχωρήσει άμεσα και οι υπογραφές αναμένονται να πέσουν μετά το Πάσχα.

Η συμφωνία βέβαια ανάμεσα στο Υφυπουργείο Αθλητισμού και τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να παραχωρηθεί στην “πράσινη” ΚΑΕ το ΟΑΚΑ για 49 χρόνια, είχε ανακοινωθεί πριν από περίπου έναν χρόνο, στο πλαίσιο της συνολικής αναβάθμισης και αξιοποίησης του Σταδίου, είχαν προκύψει κάποια ζητήματα που είχαν προκαλέσει καθυστερήσεις, καθώς και κάποιες τριβές ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Όλα αυτά ανήκουν πλέον στο παρελθόν, αφού η Κυβέρνηση αναμένεται να τηρήσει την διάταξη που ψήφισε και να δώσει στους “πράσινους” δικαιώματα εκμετάλλευσης του χώρου.

ΕΡΤ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *