Κατηγορίες
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ IN THE SPOTLIGHT

Το πάλεψε η Παλαιόχωρα. Ήττα 2-0 στην Κάντανο από τον Γιούχτα

Άκρως ανταγωνιστική η Παλαιόχωρα που θα μπορούσε, ενδεχομένως να πάρει ισοπαλία απέναντι σε ομάδα που κυνηγάει άνοδο όπως ο Γιούχτας.

Παρά το γεγονός ότι η Παλαιόχωρα βρέθηκε πίσω στο σκορ με το γκολ του Σαββίδη στο 35′, έπαιξε καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο στην Κάντανο, προσπαθώντας να πάρει έστω την ισοπαλία, απέναντι στον σύλλογο από τις Αρχάνες.

Λαλάς, Σέι και Αγγελίδης έχασαν σημαντικές ευκαιρίες στην επανάληψη, αλλά ο Νίκος Κατσικοκέρης, με γκολ στο 86′ ξεκαθάρισε τα πράγματα, χαρίζοντας τη νίκη στον Γιούχτα με 2-0.

Ντεμπούτο για την Παλαιόχωρα έκανε ο νεοαποκτηθείς Αργεντινός Τζιανλούκα Βακκαρίνι Φράνκο που μπήκε σαν αλλαγή στο 78ο λεπτό στη θέση του Κοντάκη.

Παλαιόχωρα (Τ. Διακάκης): Δασκαλάκης, Λαλάς, Παπαλεξόπουλος (78′ Κοσμάς), Μαυρουδής, Ζιώγας (41′ Βαρουξάκης Νεκ.), Αγγελίδης, Κοντάκης (78′ Βακκαρίνι), Τζαγκαράκης, Βαρουξάκης Βελ. (60′ Τριφύλλης), Κυριλλίδης (60’ Μανουσάκης), Σέι

Γιούχτας (Μ. Πίτσος): Χρήστου, Κασσωτάκης (83′ Ράπτης), Πλουσής Βασ., Τζανής, Γερακιός, Σαββίδης (46′ Λογοθέτης), Σφυρογιαννάκης, Ψαρράς, Πλουσής Δομ., Γκιόκας, Κατσικοκέρης (90′ Μπελαδάκης).

(φώτο αρχείου: Θ. Ξενάκης)

mirrorsports.gr