Κατηγορίες
Υγρός στίβος IN THE SPOTLIGHT

Το ταλέντο του Κάχρη “έλαμψε” στη Νίκαια

Το ταλέντο του Αλέξανδρου Κάχρη ξεχώρισε στο πλαίσιο της τρίτης και τελευταίας ημέρας του διεθνούς κολυμβητικού μίτινγκ Golden tour, που διεξήχθη στη γαλλική πόλη Νίκαια.

Ο νεαρός πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων έβαλε την σφραγίδα του στον τελικό των 800μ. ελεύθερο, σημειώνοντας επίδοση που αποτελεί πανελλήνιο ρεκόρ εφήβων. Ειδικότερα, ο χρόνος που πέτυχε, ήταν 8.01.71, βελτιώνοντας έτσι το δικό του ρεκόρ το οποίο ήταν 8:02.83 και είχε σημειωθεί τον Ιούλιο του 2019.

Η επίδοση για τον Κάχρη, που ήταν ο νεαρότερος αθλητής που έλαβε μέρος στη διοργάνωση, επιβεβαιώνει την πολύ καλή κατάσταση που βρίσκεται, αλλά και το γεγονός πως το μέλλον του ανήκει. Παράλληλα του χάρισε το ασημένιο μετάλλιο, ένα από τα πέντε που κέρδισαν οι Ελληνες αθλητές στη Νίκαια την Κυριακή. Ενα από αυτά τα μετάλλια ανήκει άλλωστε στην Αννα Ντουντουνάκη το οποίο ήταν του ίδιου χρώματος στο αγώνισμα των 200μ. πεταλούδα με επίδοση 2:13.25.

Συνολικά, η Ντουντουνάκη, απέσπασε τρία μετάλλια, ενώ ο Παπαστάμος ένα.

Οσον αφορά την Εθνική μας ομάδα κατέλαβε και τις τρεις ημέρες, 12 μετάλλια, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις οι Ελληνες αθλητές με τις επιδόσεις τους.

Να σημειωθεί ότι την αποστολή της Εθνικής ομάδας συνόδευσαν οι Ομοσπονδιακοί προπονητές, Κώστας Τζιλιβάκης και Ακης Οικονόμου.