Κατηγορίες
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ IN THE SPOTLIGHT

“Το θέατρο του παραλόγου από άσχετους και ανίδεους” – Τι λέει προπονητής γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου

Άρθρο που έστειλε στο mirrorsports.gr, o προπονητής της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΣ Λέσβου, Παρασκευάς Καραϊσκάκης.

Μέρες τώρα με αγανάκτηση παρακολουθούμε το θέατρο του παράλογου από άσχετους και ανίδεους με τον αθλητισμό ανθρώπους να αποφασίζουν και καταστρέφουν οικογένειες, μη ανοίγοντας τους χώρους άθλησης που δίνουν ζωή και ψυχική και σωματική.

Χθες ακούσαμε το θεϊκό ότι “εστία μετάδοσης του ίου είναι ο αθλητισμός και η μπάλα κολλάει”, μάλλον στα αθλήματα που λειτουργούν τώρα η μπάλα έχει μαγικές ικανότητες να διώχνει τον ιό, μόνο με αυτή την δήλωση καταλαβαίνουμε γιατί η χώρα μας έχει φτάσει σε αυτό το σημείο. Οι κύριοι αυτοί είναι απλά τραγικοί, μεγαλύτερες εστίες μόλυνσης είναι τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς τα Σουπερ Μάρκετ κτλ, αλλά εκεί ξέχασα υπάρχει πολύ χρήμα πχ. Φόροι.

Οι άλλες χώρες είναι σε πολύ χειρότερη κατάσταση αλλά ο Αθλητισμός είναι όλος ανοιχτός, μάλλον μόνο εδώ κάνει εξαίρεση και ο ιός αγαπάει την Ελλάδα. Δεν τους ενδιαφέρει απλά!!! Που είναι τα χρήματα τής uefa 450.000 για το γυναικείο ποδόσφαιρο; Μια πρόταση είναι από την στιγμή που είμαστε όλοι χαμένοι και δεν τους νοιάζει μέχρι στιγμής έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα.

Ας καταθέσουν όλες οι ομάδες σφραγίδες, δελτία όλοι οι ποδοσφαιριστές, προπονητές μαζί ενωμένοι να κάνουμε απεργία να μην ξεκινήσει τίποτα να δούμε τότε πόσοι θα χάσουν τον ύπνο τους. Βλέπε Εθνική γυναικών που μόνο αυτό τούς νοιάζει για τις επιδοτήσεις και τα προνόμια τούς και τίς κυρώσεις που θα φάνε αν η Εθνική δεν λάβει μέρος στις διοργανώσεις. Πρέπει οι αρμόδιοι του γυναικείου ποδοσφαίρου να πάρουν θέση να γίνουν μηνύσεις, αγωγές, εξώδικα για οικονομική βλάβη ψυχική βλάβη και άνιση μεταχείριση διότι οι πιο επαγγελματικές κατηγορίες λειτουργούν κανονικά!!! Εδώ δεν υπάρχει ρατσισμός;;;;

Τελικά εδώ δεν υπάρχει άφθονο χρήμα και δόξα ε;; Η Uefa έχει ενημερωθεί για όλα αυτά;;;; Τα 450.000 για τα τέστ είναι κάπου στο δρόμο ακόμα η κάπου τρώγονται;;;; Τελικά θα μας πείτε ποιες είναι αυτές οι μπάλες που ανιχνεύουν τον ιό στις άλλες κατηγορίες να τίς πάρουμε κι εμείς μήπως και σωθεί η χρονιά;;;;

Καληνύχτα Ελληνικό ποδόσφαιρο!!! Καληνύχτα γυναικείο Ελληνικό ποδόσφαιρο!!! Καληνύχτα σάς κύριοι, έξω νομίζετε ότι βρέχει, αλλά σας φτύνουν!!!.