Κατηγορίες
Στίβος IN THE SPOTLIGHT

Τόκιο καλεί… Φραντζεσκάκη!

Δεύτερος στο μίτνγκ στην Λουκέρνη ο Χανιώτης σφυροβόλος. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης αγωνίστηκε την Τρίτη (29/6) το απόγευμα στην Ελβετία, στην προσπάθειά του να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Κατέλαβε την δεύτερη θέση με βολή στα 74μ.47,βολή που, εκτός απροόπτου τού εξασφαλίζει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες! Ο Φραντζεσκάκης, παραμένει στην 31η θέση της ολυμπιακής κατάταξης και απομένει το… τυπικό της υπόθεσης για να επιβεβαιωθεί η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η σημερινή είναι η τελευταία ημέρα όπου αθλητές και αθλήτριες σε όλο τον πλανήτη μπορούν να κυνηγήσουν μια θέση τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αύριο θα ανανεωθεί η λίστα της ολυμπιακής κατάταξης και θα οριστικοποιηθούν οι θέσεις για το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη.

Ο Φραντζεσκάκης στοχεύει πλέον σε διάκριση στους προσεχείς αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ23, εκεί όπου αναμένεται να διεκδικήσει μια θέση στο βάθρο των νικητών. Σημειώνεται ότι οι αγώνες αυτοί δεν προσμετρώνται για το όριο των Ολυμπιακών, αν και πλέον έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση.