Τοπικό Χανίων: Αισιόδοξα μηνύματα για της ακαδημίες και “τέλος” στο παρελθόν των παρεξηγήσεων…

Εξαιρετική η πρωτοβουλία που λαμβάνει “σάρκα και οστά” σε σχέση με τη συνεργασία και τη σύμπλευση ακαδημιών στα Χανιά, μέσω μνημονίου.

(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Εκείνο που καταφαίνεται και ελπίζουμε να τηρηθεί είναι να μην υπάρχουν πλέον παρεξηγήσεις και “κινήσεις” που ενδεχομένως θα προσβάλλουν τις σχέσεις όλων των ανθρώπων του ποδοσφαίρου στα Χανιά. Κι όλα αυτά εις βάρος των αναπτυξιακών ηλικιών αλλά και των γονέων και των ίδιων.

Η επιτροπή που αναμένεται να συσταθεί περιλαμβάνει άτομα του χανιώτικου ποδοσφαίρου, μεταξύ των οποίων υπήρξε διάσταση απόψεων στο προηγούμενο διάστημα και αυτό από μόνο του είναι ελπιδοφόρο.

Το ότι η προσπάθεια γίνεται υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Χανίων και αυτό αποτελεί δείγμα ότι η κίνηση έχει μεγάλη αξία.

Ας δούμε λοιπόν πώς θα κυλήσει το πράγμα στο αμέσως επόμενο διάστημα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *