Κατηγορίες
Τοπικό

Τοπικό Χανίων: Έπεσε ο Ποσειδώνας, δύσκολα η Θύελλα Καλαθενών

Την πίκρα του υποβιβασμού στη Β’ ΕΠΣΧ βιώνει ο Ποσειδών Τσικαλαριών αφού μετά τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής, αυτό επισφραγίστηκε.

Ο Ποσειδώνας έχει 15 βαθμούς και ακόμα και αν ισοβαθμήσει με την Παλαιόχωρα (τελευταία ομάδα που σώζεται ως τώρα), η ομάδα του Σελίνου υπερτερεί στην ισοβαθμία (1-1 και 3-1 για την Παλαιόχωρα τα μεταξύ τους ματς).

Πάντως και για την προτελευταία Θύελλα είναι δύσκολα τα πράγματα. Είναι στο -4 από την Παλαιόχωρα και στο -5 από τον Ίκαρο αλλά το επόμενο ματς είναι με τον Γρανίτη και θέλει νίκη, όπως θέλει νίκη και με τον Ιδομενέα τελευταία αγωνιστική. Την ίδια στιγμή θα ελπίζει στο να πάρει έναν βαθμό μόλις η Παλαιόχωρα στα υπόλοιπα δύο ματς της (με Νέο Κισσαμικό και Ίκαρο). Στην ισοβαθμία πάντως υπάρχει ισορροπία ανάμεσα στους δύο. Από μία νίκη οι δύο ομάδες στα μεταξύ τους και πολύ κοντά στις συνολικές διαφορές τερμάτων. Αλλά είπαμε, τους χωρίζουν 4 βαθμοί!

Μαθηματικά η Θύελλα ελπίζει να πιάσει και τον Ίκαρο από τον οποίο απέχει 5 βαθμούς. Τον ξεπερνά με δύο νίκες δικές της και δύο ήττες του Ίκαρου (με Μινώταυρο και Παλαιόχωρα). Αν η Θύελλα πάρει 6 πόντους και ο Ίκαρος έναν, τότε στην ισοβαθμία και ενώ οι δύο ομάδες έχουν από μία νίκη, η Θύελλα είναι καλύτερη στη συνολική διαφορά τερμάτων.

Το θέμα είναι για να ισχύσουν τα παραπάνω, αν μπορεί η Θύελλα να πάρει δύο νίκες, πόσω μάλλον όταν το επόμενο ματς είναι με τον Γρανίτη των 97 γκολ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *