Κατηγορίες
Τοπικό

Τοπικό Χανίων: Έρχεται ο Άρης στα Καθιανά!

Το 2ήμερο 15-16 Φεβρουαρίου θα γίνει η πρώτη επίσκεψη του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ Άρης στις ακαδημίες του Πανακρωτηριακού, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή συνεργασίας με στόχο την εξέλιξη και τη αξιοποίηση των νεαρών αθλητών της ομάδας του Ακρωτηρίου!

Όπως αναφέρει η ενημέρωση του Παναρωτηριακού:

Θα βρεθούν στο γήπεδο Καθιανών, ο Τεχνικός Διευθυντής των Υποδομών της ΠΑΕ Άρης Γιώργος Κολτσίδας και ο Υπεύθυνος Προπονητής του Δικτύου Γρηγόρης Παπαδόπουλος. 

Οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ Άρης και του Aris Soccer Schools θα παρακολουθήσουν προπονήσεις των τμημάτων της ακαδημίας, ενώ θα έχουν μια πρώτη επαφή αξιολόγησης στις ηλικίες Κ16-Κ14 και Κ12. 

Στο περιθώριο της επίσκεψης θα αναλυθεί η οργάνωση και η λειτουργία των ακαδημιών Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου, θα συζητηθεί η μέχρι τώρα εφαρμογή του τεχνικού πλάνου που ήδη έχει ξεκινήσει σε όλα τα τμήματα και θα μπουν οι άξονες σε 2 πολύ σημαντικές μελλοντικές δράσεις: Η οργάνωση  του 1ου Camp της ΠΑΕ Άρης στα Χανιά και η επίσκεψη τμημάτων της ακαδημίας στη Θεσσαλονίκη για  συμμετοχή σε τουρνουά του Δικτύου.

Το 2ήμερο της επίσκεψης (Πέμπτη 15 και Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024), θα υπάρξουν κάποιες τροποποιήσεις στο πρόγραμμα των προπονήσεων, για τις οποίες θα ενημερωθείτε έγκαιρα, ώστε να αξιοποιηθεί καλύτερα η πρώτη αυτή επαφή των υπευθύνων του Δικτύου με την ακαδημία μας. 

Πανακρωτηριακός-ΕΘΚ-Λέοντες-Aris Soccer Schools!

Εδώ πάιζουμε μπάλα μαζί!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *