Πολλά ματς θεωρούνται “τελικοί” από αυτά που πρόκειται να γίνουν το Σαββατοκύριακο για το τοπικό Χανίων.
Πρώτο και καλύτερο, αυτό που θα γίνει αύριο στο Βαρύπετρο, ανάμεσα σε ΑΕ Κυδωνίας και Γρανίτη. Ντέρμπι τίτλου της Α ΕΠΣΧ όπου ο νικητής θα έχει τεράστιες ελπίδες τίτλου και ο χαμένος χάνεται, ειδικά αν είναι ο Γρανίτης, ενώ η ΑΕ Κυδωνίας απλά θα έχει χάσει την ευκαιρία να παραμείνει ψηλά.
Ματσάρες και “τελικοί” παραμονής όμως θα γίνουν σε Νεροκούρου και Παλαιόχωρα. Στα Νεροκούρου ο Ηρακλής θέλει νίκη απέναντι στον Ίκαρο για να “κλειδώσει” σε μεγάλο βαθμό την παραμονή, αλλά ο Ίκαρος καίγεται για να πάρει βαθμό ή βαθμούς και να παραμείνει πάνω από τη ζώνη.
Στην Παλαιόχωρα οι γηπεδούχοι καίγονται για νίκη μετά από καιρό απέναντι στον Ποσειδώνα που έχει ίδιες βλέψεις και ίσως θα είναι ευνοϊκή για αυτούς ακόμα και η ισοπαλία επειδή παίζουν εκτός.
Δύο ματς κορυφής γίνονται όμως και για τη Β’ ΕΠΣΧ. Ο Ήφαιστος φιλοξενεί τον Αστέρα Χαλέπας και θέλει νίκη για να εγκατασταθεί στην κορυφή ενώ οι φιλοξενούμενοι με νίκη θα πλησιάσουν καθώς διατηρούν ελπίδες ανόδου. Και το Κρητικός Αστέρας-Άμιλλα έχει τεράστιο ενδιαφέρον αφού οι γηπεδούχοι θέλουν με νίκη να βρεθούν πιο κοντά στις θέσεις ανόδου και οι φιλοξενούμενοι να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα και να παραμείνουν κοντά ή στη δυάδα.
“Τελικός” παραμονής όμως στη Β’ κατηγορία θα γίνει και στα Καθιανά, όπου η ΕΘΚ φιλοξενεί τους Νέους Μινώταυρου. Περιττό να αναφερθεί ότι θα έχει μεγάλη σημασία η νίκη για όποιον την πάρει.
mirrorsports.gr