Ήδη οι περισσότερες ομάδες της Α ΕΠΣΧ, αν όχι όλες, έχουν ξεκινήσει προετοιμασία.
Όλες οι ομάδες γνωρίζουν ότι το φετινό θα είναι ίσως το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών.
Πλησιάζοντας στην ολοκλήρωση της πρώτης εβδομάδας προετοιμασίας εκείνο που όλοι περιμένουν, προπονητές και παίκτες, είναι τα πρώτα φιλικά.
Κυρίως για να βγουν οι παίκτες από το κουραστικό μοτίβο των προπονήσεων και να μπορέσουν οι προπονητές να εξαγάγουν τα πρώτα τους συμπεράσματα.
Οι περισσότερες ομάδες εξάλλου έχουν ανακοινώσει τα φιλικά τους οπότε μπορείτε στο mirrorsports.gr και στην κατηγορία “τοπικό” να δείτε πότε και πού παίζουν.
Μέχρι, ειδικά τον 15 Αυγούστο τα πρώτα φιλικά θα έχουν γίνει και οι ομάδες θα έχουν πάρει τον πρώτο άτυπο και ανεπίσημο βαθμό τους για την έως τώρα πορεία της προετοιμασίας τους.
mirrorsports.gr














