Τοπικό Χανίων – Pre Game: Τι να περιμένουμε στα προσεχή ματς Α’ και Β’ ΕΠΣΧ

Το mirrorsports.gr καθιερώνει νέα στήλη και κάθε Παρασκευή θα σας παρουσιάζει τι έχουμε να δούμε στα ματς της Α’ και Β΄ ΕΠΣ Χανίων που ακολουθούν.

Α’ ΕΠΣΧ (14η αγωνιστική)

Ίκαρος Μ. – Μινώταυρος: Το κλασικό ντέρμπι των Μουρνιών. Σε άλλες εποχές περιελάμβανε κόντρα που άγγιζε ζητήματα πέραν του αγωνιστικού. Το αυριανό ματς ωστόσο είναι μεγάλης σημασίας και για τους δύο. Ο Ίκαρος θέλει νίκη για να βρεθεί, πιθανόν, πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού, ο Μινώταυρος που μοιάζει “ντεφορμέ” για να επιστρέψει στις επιτυχίες και να ανακτήσει αυτοπεποίθηση. Δεν υπάρχει φαβορί.

Ιδομενέας – Ποσειδών Τσικ.: Εδώ υπάρχει φαβορί και είναι οι γηπεδούχοι. Πολύ πιο ποιοτική ομάδα και με αρκετές επιλογές. Οι φιλοξενούμενοι θα έχουν πάλι τις απουσίες τους. Θα κυνηγήσουν το θετικό αποτέλεσμα γιατί, έστω και με προβλήματα, κάνουν φιλότιμη προσπάθεια. Ό,τι πάρουν θα είναι θετικό. Η έδρα του Γαλατά πάντως θα παίξει τον ρόλο της.

Άρης Σούδας-Σπάθα: Σπουδαίο ματς ανάμεσα σε φορμαρισμένες ομάδες. Ο Άρης βέβαια είναι και λόγω έδρας φαβορί, αλλά η Σπάθα είναι ικανή παντού για τα πάντα! Και οι δύο άλλαξαν προπονητή και δείχνουν ανανεωμένες και φρέσκιες. Το σερί πάντως του Άρη Σούδας είναι αρκετά εντυπωσιακό και θέλουν να δώσουν συνέχεια.



ΑΕ Κυδωνίας-Ηρακλής Νεροκούρου: Η σοβαρή ΑΕ Κυδωνίας είναι το φαβορί. Σε πτωτική πορεία ο Ηρακλής ψάχνει ένα μεγάλο αποτέλεσμα για να ανακάμψει. Κάτι τέτοια ματς είναι ευκαιρία αλλά οι γηπεδούχοι είναι ομάδα που δεν ηττάται εύκολα.

Γρανίτης-Θύελλα Καλαθενών: Οι περυσινοί νταμπλούχοι που είναι και σε ανοδική πορεία είναι σαφώς το φαβορί. Οι Κισαμίτες πάντως έχουν δείξει ότι είναι ικανοί για τα πάντα αν βρουν ευκαιρία και επιδιώκουν να χτυπούν όλα τα ματς. Η ποιότητα όμως του Γρανίτη είναι εκείνη που λογικά μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ιωνία – Απόλλων: Φαβορί ο Απόλλων, είναι και πρώτος στη βαθμολογία. Έχει και την εκτίμηση του τεχνικού της Ιωνίας Βαγγέλη Αγγελάκη (όπως δήλωσε και στο Man of the Weekend του mirrorsports.gr πρόσφατα). Δεν θα είναι εύκολο ματς όμως. Η Ιωνία εξάλλου έχει κάνει πολλές ζημιές και είναι μια ομάδα που παίζει ελεύθερα και απαλλαγμένη από άγχος.

Παγχανιακός/ΑΟΔΑ-Πανακρωτηριακός: Το πλέον αμφίρροπο ματς της αγωνιστικής! Οι γηπεδούχοι είναι σε πτώση και ψάχνουν την ανάκαμψη, αλλά οι φιλοξενούμενοι, με μπόλικο “νεανικό αίμα” είναι ικανοί για τη ζημιά παντού! Τρομερά ενδιαφέρον ματς και φυσικά δεν υπάρχει προγνωστικό. Σε καλύτερη ψυχολογία ο Πανακρωτηριακός.

Νέος Κισσαμικός-Παλαιόχωρα: Οι γηπεδούχοι είναι φαβορί. Επιθετικά πετούν “φωτιές” και δείχνουν να βρίσκονται σε τρομερή κατάσταση. Αναμένεται να παίξει και ο Γιάννης Βαρουξάκης, νέο μεταγραφικό απόκτημα του Νέου Κισσαμικού. Η Παλαιόχωρα με μέτρια πορεία ως τώρα θα προσπαθήσει να αλλάξει τα δεδομένα της, προσπαθώντας για θετικό αποτέλεσμα σε αυτό το πολύ δύσκολο ματς.

Β’ ΕΠΣΧ (12η αγωνιστική)

Αστέρας Χαλ. – ΕΘΚ: Φαβορί οι γηπεδούχοι. Οι φιλοξενούμενοι θα ψάξουν θετικό αποτέλεσμα στην προσπάθεια παραμονής, απέναντι στον Αστέρα που έχει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας.

Νέοι Μινώταυρου – Τιτάν: Δύσκολα τα προγνωστικά σε αυτό το παιχνίδι. Παρόλο που οι φιλοξενούμενοι δείχνουν μεγαλύτερη σταθερότητα. Οι γηπεδούχοι με νίκη θα πάρουν βαθιά ανάσα στην επιδίωξή τους για παραμονή.

Κρητικός Αστ.-Ήφαιστος: Σούπερ ντέρμπι. Οι γηπεδούχοι θέλουν νίκη για να πλησιάσουν στους 2 τον δεύτερο Ήφαιστο. Οι φιλοξενούμενοι με νίκη παίρνουν μεγάλο προβάδισμα για τη δυάδα. Ανοιχτό κάθε προγνωστικό.

Χάλης – Άρης Βουκ.: Οι γηπεδούχοι καίγονται για νίκη. Οι φιλοξενούμενοι είναι πιο άνετοι. Ανοιχτό ματς και εδώ…

Ασπίδα-ΑΠ Σούδας: Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι αφού και οι δύο ομάδες επιδιώκουν την παραμονή. Η Σούδα είναι σε πιο δύσκολη θέση και αγνοεί καιρό το θετικό αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι λόγω έδρας έχουν ένα μικρό προβάδισμα αλλά μέχρι εκεί…

Άμιλλα – Δόξα: Και εδώ ντέρμπι! Οι πρωτοπόροι γηπεδούχοι θέλουν φυσικά νίκη για να εδραιώσουν περισσότερο τη θέση τους. Οι φιλοξενούμενοι με νίκη ξαναμπαίνουν στο κόλπο της ανόδου. Ενδιαφέρον παιχνίδι από κάθε άποψη.

Κουμπές-Θησέας: Οι γηπεδούχοι είναι τελευταίοι και ξέρουν ότι με νίκη θα πάρουν βαθιά ανάσα. Ποιοτικότερη ομάδαο Θησέας θέλει νίκη για να παραμείνει στις υψηλές θέσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *