Τοπικό Χανίων: Συνάντηση προέδρων σωματείων της ΕΠΣΧ στον Κλαδισό για θέματα υψηλού ενδιαφέροντος – Εκλήθη και η Ένωση

Πρόεδροι των ομάδων της ΕΠΣ Χανίων δίνουν ραντεβού την Δευτέρα (10/2) για να συζητήσουν θέματα κοινού και υψηλού ενδιαφέροντος.

Η συνάντηση θα γίνει στις 9 το βράδυ στο κλειστό Κλαδισού, παρόντων των προέδρων όλων των σωματείων της ΕΠΣΧ. Κάθε σωματείο θα εκπροσωπηθεί από δύο στελέχη του.

Θέματα συζήτησης τα οικονομικά, οι καλοκαιρινές και όχι μόνο, εκδηλώσεις, η διαιτησία και άλλα ζητήματα, ενώ το παρών αναμένεται να δώσει και η διοίκηση της ΕΠΣΧ.

Μάλιστα, όπως μας τόνισε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Στέλιος Μιχαηλάκης, ζητήθηκε και δόθηκε το κλειστό Κλαδισού ώστε να γίνει εκεί η συνάντηση. Ούτως ή άλλως θα συζητηθούν θέματα που αφορούν και το δήμο Χανίων, όπως το γηπεδικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *