Αποσπάστηκε κι άλλο ο Γρανίτης. Δείτε το σχόλιο ανά ομάδα για την αγωνιστική που ολοκληρώθηκε χτες.
Πάμε να δούμε το σχόλιο της 10ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Χανίων:
Μινώταυρος: Τρίτη σερί νίκη και μάλιστα με επιβλητικό τρόπο απέναντι φυσικά, σε μια πιο αδύναμη ομάδα. Ο Μινώταυρος είναι σε εξαιρετική φόρμα και συνεχίζει τις “υψηλές πτήσεις” κυνηγώντας την καλύτερη δυνατή βαθμολογική θέση.
Ιωνία: Δεύτερη σερί ήττα απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα που πήρε ή έστω να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Τα αμυντικά κενά ήταν καθοριστικά για την εξέλιξη του αγώνα.
Ιδομενέας: Αδυναμία να σκοράρει, μπλόκαρε το μυαλό του από τη στιγμή που ο Άρης έπαιξε με 8 παίκτες και τελικά υπέστη ήττα. Ο Ιδομενέας ήτα και άτυχος καθώς έχασε πλήθος ευκαιριών, καθώς και πέναλτι και τελικά όταν δε σκοράρεις, δε νικάς.
Ήφαιστος: Βαριά ήττα στο Καστέλι, μια ήττα που δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που έχει δείξει ως τώρα η ομάδα. Το ματς πάντως δεν ήταν από εκείνα που περίμενε η ομάδα να πάρει κάτι.
Ηρακλής Νερ.: Μετά την ισοπαλία την προηγούμενη αγωνιστική ήρθε και η νίκη μετά από καιρό, η 2η στο πρωτάθλημα. Νίκη βάλσαμο για την ομάδα και μάλιστα στο τέλος, που εκτός από βαθμούς θα δώσει και αυτοπεποίθηση.
Πανακρωτηριακός: Εύκολη επικράτηση όταν πέτυχε το πρώτο γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο πάντςω συνάντησε αντίσταση από μία ομάδα που είναι από τις αδύναμες του πρωταθλήματος. Κρατά τους 3 βαθμούς και την, εν τέλει, παραγωγικότητα.
Νέος Κισσαμικός: Ευρεία νίκη στην έδρα του. Παραγωγικός και με καλά διαστήματα κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες. Στα “συν” ότι η ομάδα του Γιάννη Μαρκάκη δε δέχτηκε γκολ.
Σπάθα: Όταν δεν αξιοποιείς τις ευκαιρίες, δε νικάς. Τέσσερα δοκάρια είχε, μεταξύ άλλων, η Σπάθα αλλά έμεινε στο “μηδέν”. Παραμένει χαμηλά αλλά στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη κάτι που δίνει έναν είδους αέρα για τη συνέχεια.
Απόλλων: Δεν άντεξε απέναντι στο μεγάλο φαβορί τίτλου και υπέστη βαριά ήττα. Κρατάει ότι, ακόμα και όταν έχανε (ακόμα και 4-1) προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες, να παίξει το παιχνίδι του για να σκοράρει.
Ίκαρος: Άντεξε για ένα ημίχρονο αλλά η ποιότητα του αντιπάλου ήταν εκείνη που έκρινε το αποτέλεσμα. Στον Ίκαρο η προσπάθεια συνεχίζεται και στα θετικά ότι άμεσοι ανταγωνιστές αδυνατούν να απομακρυνθούν, παρόλο που ο ίδιος δεν παίρνει βαθμούς.
ΑΕ Κυδωνίας: Αυτή τη φορά βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά κατάφερε να γυρίσει την αναμέτρηση και να νικήσει. Με καλή ενέργεια στην επίθεση έβαλε 3 γκολ και έπιασε τη δεύτερη θέση.
Γρανίτης: Άπιαστος πραγματικά, έκανε το 10/10 και πλέον δείχνει να κλειδώνει τον τίτλο αφού νίκησε και στο ντέρμπι τον Απόλλωνα. Μόνο αν γίνουν απίστευτα πράγματα δεν θα πανηγυρίσει 2ο πρωτάθλημα τα τελευταία 3 χρόνια.
Θησέας: Νέα βαριά ήττα στο πρωτάθλημα και παραμένει καθηλωμένος στην τελευταία θέση, χωρίς να δείχνει σημάδια ανάκαμψης στο πρωτάθλημα. Πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα για να μπει δυναμικά στη διεκδίκηση της παραμονής.
Παγχανιακός/ΑΟΔΑ: Νέα ήττα στο πρωτάθλημα, παρά το γεγονός ότι έδειχνε ικανός να πάρει μια πολύτιμη ισοπαλία. Είναι και θέμα ψυχολογίας πλέον για την ομάδα που πρέπει να ξαναβρεί την ηρεμία της για να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα.
Παλαιόχωρα: Με συμπαγή άμυνα, αν και δέχτηκε πολλές φάσεις, πήρε πολύτιμο βαθμό. Η προσπάθεια για παραμονή συνεχίζει και τα δεδομένα μέχρι στιγμής είναι πολύ θετικά.
Άρης Σούδας: Εκπληκτικό πάθος και παρά τις αποβολές, κράτησε μια μεγάλη νίκη σε μια δύσκολη έδρα. Τέτοιες σημαντικές νίκες δε δίνουν τίτλο, αφού ο Άρης είναι σε μεγάλη απόσταση από την 1η θέση, αλλά χαρίζουν αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας.
mirrorsports.gr