Τοπικό Χανίων: Το σχόλιο για τη 12η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Χανίων

Δείτε το σχόλιο ανά ομάδα της Α ΕΠΣΧ για την αγωνιστική που ολοκληρώθηκε χτες.

Πάμε να δούμε το σχόλιο της 12ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Χανίων:

Μινώταυρος: Ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕ Κυδωνίας. Σε δύο αγωνιστικές πήρε μόλις έναν βαθμό κάτι που δεν απογοητεύει αλλά ενδυναμώνει τη θέληση για καλύτερη προσπάθεια στη συνέχεια. Στο ματς του Βαρύπετρου, είχε κάποιες προϋποθέσεις για να πάρει κάτι καλύτερο.

Ιωνία: Μετά από εμφατική νίκη, ήρθε μια βαριά ήττα. Η Ιωνία πήγε για κάτι πολύ καλό στο Κολυμπάρι, αλλά έφυγε με πολύ βαρύ σκορ. Συνέπεια του νεανικού της συνόλου που σίγουρα δεν έχει τη σταθερότητα που απαιτείται.

Ιδομενέας: Δεύτερη σερί ισοπαλία έχοντας υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο του (Γ. Καστρινάκης). Στα Νεροκούρου ήταν σίγουρα ένα παιχνίδι που κάλλιστα θα μπορούσε να πάρει τη νίκη βάσει ευκαιριών.

Ήφαιστος: Χωρίς πολλή κριτική η ήττα από τον πολύ δυνατό Γρανίτη. Δεν άντεξε απέναντι στην ποιότητα των αντιπάλων του και υπέστη την πιο βαριά ήττα στην ιστορία του στο τοπικό.

Ηρακλής Νερ.: Ξανά ισοπαλία, πιο πολύτιμη όμως σε σχέση με εκείνη της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στον Θησέα. Κρατάει την προσπάθεια και φυσικά τον βαθμό που το δίνει σχετική άνεση στη μάχη της παραμονής.

Πανακρωτηριακός: Με εμφατικό τρόπο έφτασε σε ακόμα μία νίκη και συνεχίζει να διατηρείται ψηλά στη βαθμολογία, παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο. Η χρονιά εξελίσσεται πολύ καλά και οι προσδοκίες είναι για κάτι ακόμα πιο καλό.

Νέος Κισσαμικός: Άργησε λίγο να βάλει το πρώτο γκολ αλλά από κει και μετά πήρε ευρεία νίκη. Ψάχνεται ακόμα η ομάδα, δεν είναι αυτό που θέλει ο Γιάννης Μαρκάκης, αλλά αυτές οι νίκες φέρνουν αυτοπεποίθηση.

Σπάθα: Την προηγούμενη εβδομάδα μιλούσαμε για βελτίωση της εικόνας της, ασχέτως ότι έχασε. Προχτές απεδείχθη αυτό με την εμφατική νίκη επί της Ιωνίας. Η Σπάθα παρουσιάζεται αρκετά βελτιωμένη και πλέον με τέτοιες νίκες δεν μπορεί κανείς να πει ότι θα κινδυνεύσει.

Απόλλων: Νέα νίκη απέναντι σε έναν πάντα επικίνδυνο Παγχανιακό. Ο Απόλλωνας αν εξαιρέσει κανείς ότι στα ντέρμπι δεν τα κατάφερε (συμπεριλαμβανόμενου και του Σούπερ Καπ) έχει την ποιότητα να καθαρίζει ματς με ομάδες κάτω από αυτόν στη βαθμολογία. Φυσικά παραμένει δεύτερος.

Ίκαρος: Πάλεψε πολύ στο ντεμπούτο Τζωρτζάκη στον πάγκο του απέναντι στον Άρη Σούδας. Έφτασε πολύ κοντά στο να πάρει πολύτιμο βαθμό αλλά δεν τα κατάφερε. Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος, αλλά, όπως έχουμε ξαναπεί, υπάρχει σφυγμός στα Νεροκούρου.

ΑΕ Κυδωνίας: Νέα σημαντική νίκη επί πολύ ανταγωνιστικού αντιπάλου. Η ομάδα βρίσκεται σταθερά στη δεύτερη θέση και ακόμα και αν είναι μακριά από την κορυφή, η εικόνας της δηλώνει “συνέχεια” μετά την τρομερή περυσινή χρονιά.

Γρανίτης: Εύκολο 12/12 απέναντι στους νεοφώτιστους του Ήφαιστου. Έχει λύσεις από παντού και είναι ασταμάτητος ότι βρει ανοιχτούς χώρους. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, αλλά είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο.

Θησέας: Πάλεψε στο Καστέλι αλλά όταν δέχτηκε το πρώτο γκολ κατέρρευσε. Τα πράγματα παραμένουν πολύ δύσκολα αλλά παίζει για την ιστορία του και για το γεγονός ότι δεν μπορεί να απογοητευτεί από τη 12η αγωνιστική.

Παγχανιακός/ΑΟΔΑ: Η προσπάθεια στο ματς με τον Απόλλωνα ήταν καλή, παρά την ήττα που υπέστη. Έδειξε καλά στοιχεία, τη συνηθισμένη επιθετική του εγρήγορση αλλά υπάρχουν ζητήματα στην άμυνα.

Παλαιόχωρα: Νέα ήττα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, όπως ο Πανακρωτηριακός. Η Παλαιόχωρας πάντως έχει ήδη καλή συγκομιδή βαθμών που δίνει ελπίδες για άνετη παραμονή. Ξέρει ποια ματς να χτυπήσει και συνήθως έχει καλά αποτελέσματα.

Άρης Σούδας: Δύσκολη, εν τέλει, νίκη επί του Ίκαρου. Παρόλα αυτά επέστρεψε στις νίκες και διατηρείται στην πρώτη πεντάδα. Έχει μη αναμενόμενες απώλειες βαθμών αλλά παραμένει στις υψηλές θέσεις, δείγμα ότι έχει πολλές δυνατότητες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *