Τοπικό Χανίων : Το σχόλιο για την 9η αγωνιστική της Α ΕΠΣΧ

holidays chania

Ομάδα ομάδα το mirrorsports.gr κάνει το σχόλιο για την εκάστοτε αγωνιστική της Α κατηγορίας Χανίων.

Το σχόλιο της 9ης αγωνιστικής :

Γρανίτης: Ήταν ένα ματς με την πλάτη στον τοίχο απέναντι στην ΑΕ Κυδωνίας και το κέρδισε παίρνοντας οξυγόνο για τη συνέχεια. Ο Γρανίτης έχει κάνει μέτριο ξεκίνημα, βάσει των δυνατοτήτων του και θέλει πλέον να ξεκινήσει σερί για να φτάσει στην κορυφή. Θα δούμε αν τα καταφέρει.

Ιωνία: Δεν τα κατάφερε στο Καστέλι και γνώρισε δίκαιη ήττα. Η Ιωνία δεν δείχνει πάντως να στρεσάρεται με την έννοια ότι παίρνει και δείχνει ότι μπορεί να πάρει τα ματς που απαιτούνται, όχι μόνο για παραμονή αλλά και για ένα καλό πλασάρισμα.

Απόλλων Αγ. Ιωάννη: Νέα σπουδαία νίκη επί του Ιδομενέα και βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή. Ο Απόλλων δείχνει ότι δεν ξεχνά τις εποχές μεγάλης ακμής και τίτλων και δείχνει ότι και φέτος θα είναι εκεί ψηλά.

Νέος Κισσαμικός: Πέμπτη σερί νίκη και πλέον η ομάδα είναι εκεί που αξίζει, εκτός και αν οι ίδιοι συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό και ανέβουν ακόμα πιο ψηλά. Η ομάδα αποδεικνύει ότι το κάκιστο ξεκίνημα ήταν σχετικά τυχαίο.

Παγχανιακός/ΑΟΔΑ: Συνεχίζει να προβληματίζει και κυρίως να χάνει, ενώ ξεκίνησε εντυπωσιακά φέτος. Έχασε στην έδρα του από τη Σπάθα και γενικώς εμφανίζει κάμψη που πρέπει άμεσα να διακόψει για να μη βρεθεί σε δυχερή θέση.

Θύελλα Καλ.: Αρχίζει να δείχνει αυτά που έδειξε και πέρυσι. Είναι μια ομάδα που παλεύει όλα τα ματς και μαζεύει βαθμούς παντού. Πήρε υπερπολύτιμο “Χ” από τον Μινώταυρο και συνεχίζει να αυξάνει τη συγκομιδή της με στόχο την παραμονή.

Σπάθα: Πρώτη νίκη στην εποχή “Τζωρτζάκη” και μάλιστα σε πολύ δύσκολο και απαιτητικό ματς. Αν συνεχίσει έτσι η ομάδα θα τερματίσει ψηλά και φυσικά δεν θα κινδυνεύσει.

Ίκαρος: Νίκη μεγάλης σημασίας, πρώτον γιατί επιτεύχθηκε απέναντι σε αντίπαλο ανταγωνιστή της παραμονής και δεύτερον γιατί ήρθε στο τέλος. Η ομάδα δείχνει σημάδια ανάκαμψης και παίρνει ψυχολογία ενόψει συνέχειας.

Ηρακλής Νεροκούρου: Τα αρνητικά αποτελέσματα μαζεύονται και πλέον συνεχίζει την πτώση στη βαθμολογία. Στην ομάδα των Νεροκούρου ξέρουν ωστόσο ότι μπορούν να επιστρέψουν στις νίκες γιατί η ομάδα έχει δυνατότητες.

Ιδομενέας: “Φρένο” στην εντυπωσιακή του πορεία έβαλε ο Απόλλωνας. Έδειξε όμως και πάλι ότι είναι ομάδα για να κυνηγήσει υψηλές θέσεις φέτος. Έχει αλλάξει “πίστα” σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια που κυνηγούσε την παραμονή.

Πανακρωτηριακός: Ηττήθηκε δύσκολα από μια έμπειρη ομάδα. Έκανε καλή εμφάνιση, έπαιξαν πάλι νέα παιδιά και γενικώς δεν υπάρχει ανησυχία στην ομάδα που έχει τα φόντα για μια καλή πορεία που ήδη πραγμτοποιεί.

Ποσειδών Τσικ.: Και άλλη πολύτιμη ισοπαλία έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς. “Φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι” και ο Ποσειδώνας μαζεύει βαθμούς παραμονής, ξέροντας φυσικά ότι το έργο του είναι δύσκολο.

Άρης Σούδας : Επέστρεψε στις νίκες και μάλιστα σε μια δύσκολη έδρα. Νίκη που δίνει ψυχολογία για τη συνέχεια, ενώ μειώθηκε και η διαφορά από την κορυφή.

ΑΕ Κυδωνίας : Πάλεψε απέναντι στον Γρανίτη, αλλά δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα. Έχασε το ντέρμπι στις λεπτομέρειες, έχασε και την πρώτη θέση στη βαθμολογία, σε μια δύσκολη εβδομάδα που είχε και κύπελλο (με πρόκριση).

Μινώταυρος: Εκεί που δεν είχε ισοπαλία, έκανε δύο σερί. Με τη Θύελλα είχε φάσεις αλλά, απλώς, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1, σε ένα παιχνίδι που ήταν το θεωρητικό φαβορί. Στις Μουρνιές πάντως η προσπάθεια θα συνεχιστεί για να διατηρηθεί η ομάδα σχετικά ψηλά.

Παλαιόχωρα: Έχασε μια νίκη που κρατούσε μέχρι τα τελευταία λεπτά. Αυτό ήταν ένα χτύπημα αν και η Παλαιόχωρα έχει τις δυνατότητες για πολύ καλύτερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *