Κατηγορίες
Τοπικό IN THE SPOTLIGHT

Τοπικό Χανίων: Βόμβα στη Β’ ΕΠΣΧ! Κατέθεσαν ένσταση τα Ροδωπού κατά της ΕΘΚ

Βόμβα στη Β’ κατηγορία Χανίων προκαλεί η κίνηση των Ροδωπού να καταθέσουν ένσταση!

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του mirrorsports.gr η ομάδα των Ροδωπού κατέθεσε ένσταση εις βάρος της ομάδας της ΕΘΚ (σαν άμεσα εμπλεκόμενη στην υπόθεση παραμονής στην κατηγορία) για το παιχνίδι της ομάδας του Ακρωτηρίου απέναντι στην Ασπίδα (3-1 κέρδισε η ΕΘΚ).

Τα Ροδωπού κατέθεσαν την Τρίτη το πρωί ένσταση στο αρμόδιο όργανο της ΕΠΣ Χανίων θεωρώντας ότι υπήρχε αντικανονική συμμετοχή παίκτη της ΕΘΚ στο ματς της Κυριακής και συγκεκριμένα του Μπριτσάκη (αγωνίστηκε για 70 λεπτά) που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο από τον Ιδομενέα. Πιο συγκεκριμένα, η ένσταση στηρίζεται στο γεγονός ότι θεωρείται από τα Ροδωπού πως ο εν λόγω παίκτης ήταν τιμωρημένος για 2 αγωνιστικές (είχε συμπληρώσει 7 κίτρινες κάρτες) και ότι έπρεπε να εκτίσει μια ακόμα αγωνιστική τιμωρίας, άρα δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με την Ασπίδα.

Εάν δικαιωθούν τα Ροδωπού (και το τονίζουμε “εάν” γιατί είναι αρμόδια τα πειθαρχικά όργανα) αυτό επιφέρει τιμωρία στην ΕΘΚ μηδενισμού στο ματς με την Ασπίδα (που κέρδισαν) και -3 αφαίρεση βαθμών, άρα συνολικά κινδυνεύει η ομάδα του Ακρωτηρίου να χάσει 6 βαθμούς και να βρεθεί στους 5 (τα Ροδωπού έχουν 7), ενώ υπενθυμίζεται ότι υποβιβάζεται μια ομάδα.

Πάντως, στην πρωτόδικη απόφαση του πειθαρχικού οργάνου της ΕΠΣΧ (λογικά η απόφαση θα προκύψει την προσεχή Πέμπτη), η ΕΘΚ έχει δικαίωμα να ασκήσει έφεση (εάν δικαιωθούν τα Ροδωπού). Σε κάθε περίπτωση αναμένεται με ενδιαφέρον η εξέλιξη της υπόθεσης που μπορεί να καθορίσει μια κατηγορία.

mirrorsports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *