Κατηγορίες
Καθρέπτη Καθρεπτάκι Μου IN THE SPOTLIGHT Τοπικό

Τοπικό ποδόσφαιρο: Aισιοδοξία για έναρξη μέσα στον Οκτώβριο

Συνεχίζεται η αναστολή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων όπως αποφασίστηκε από τη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ της 30ης Σεπτεμβρίου.

Οδεύουμε πλέον προς το δεύτερο Σαββατοκύριακο αναστολής και δεν υπάρχει κάτι που να δηλώνει ότι θα ανατραπεί η κατάσταση.

Ή μήπως όχι;

Από τη μία το γεγονός ότι, έστω και την τελευταία στιγμή, ομάδες εντάσσονται στο μητρώο της ΓΓΑ ή είναι σε διαδικασία να μπουν, αφετέρου η αισιοδοξία (πιθανώς από πληροφόρησή τους;) παραγόντων ομάδων και στα Χανιά που εκφράζουν την άποψη ότι δεν θα καθυστερήσει πολύ η έναρξη, επιπλέον, η γνώση επίσημων φορέων και εμπλεκομένων ότι δε συμφέρει κανέναν η αναστολή, οδηγεί σε μια αισιοδοξία (που ελπίζουμε να μην είναι κενή ουσίας) ότι έως τα τέλη Οκτωβρίου θα ξεκινήσει η αγωνιστική δράση, τόσο στα τοπικά, όσο και στη Γ’ Εθνική που εκεί βέβαια θα χρειαστεί λίγο παραπάνω χρόνος αφού δεν έχουν γίνει ούτε οι κληρώσεις.

Σε αυτό το πλαίσιο βέβαια, συνεχίζεται ο “χαρτοπόλεμος” ανακοινώσεων Μπαλτάκου-Αυγενάκη, αλλά πλέον “η μάχη” εξελίσσεται στο ποιος θα κερδίσει περισσότερο τις εντυπώσεις, παρά “επί της ουσίας”.

Το πλήγμα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι, ούτως ή άλλως μεγάλο, αλλά προσδοκία είναι να μην μεγιστοποιηθεί λόγω μιας παρατεταμένης αναστολής.

mirrorsports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.